上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] van仔手記(再上細C屋企三)11/12/18更新

收藏  |  訂閱
1.3k  512.0k

引用:
原帖由 van仔123 於 2016-11-29 03:06 PM 發表 查看引用來源
“唉,都係我抵屌,呢幾個月無乜搵你,就算搵你,你話唔出嚟,我問一兩次就算,無問你第三次,搞撚到你好似無人理咁!”

識洗頭妹無耐,就知道佢好撚被動,打工如是,溝仔如是,條撚屌師傅請咗佢做洗 ...
樓主唔怕做雞仔媒人嘅話,睇吓自己啲同事朋友有冇啱洗頭妹介紹俾佢哋識,等佢快啲飛咗個老闆

van仔佬得把口,個個都咸濕,上親我公司都係望住我地個胸,我試過特登烏低引吓佢,見佢D反應,真係笑死我地

引用:
原帖由 家中疑惑的小女 於 2016-12-3 02:38 PM 發表 查看引用來源
van仔佬得把口,個個都咸濕,上親我公司都係望住我地個胸,我試過特登烏低引吓佢,見佢D反應,真係笑死我地
哈哈,失覺晒,你烏低身俾我目及,我乘機抽左你水,渣你一野呢,你唔記得咩?

引用:
原帖由 家中疑惑的小女 於 2016-12-3 02:38 PM 發表 查看引用來源
邊個男人唔咸濕???
你試下比其他男人睇..個個男人反應都差唔多..:smile_o01:

引用:
原帖由 gykl 於 2016-11-30 10:27 PM 發表 查看引用來源
好有真實感的文章,洗頭妹實情係極品好女人!
難得c兄慧眼識洗頭妹!
多謝支持!

引用:
原帖由 odinwong999 於 2016-12-2 04:06 PM 發表 查看引用來源

樓主唔怕做雞仔媒人嘅話,睇吓自己啲同事朋友有冇啱洗頭妹介紹俾佢哋識,等佢快啲飛咗個老闆
就係唔捨得洗頭妹俾人溝。

引用:
原帖由 一招收你皮 於 2016-12-4 12:47 AM 發表 查看引用來源

邊個男人唔咸濕???
你試下比其他男人睇..個個男人反應都差唔多..:smile_o01:
一哥,有無興趣一齊去咸濕佢?

引用:
原帖由 van仔123 於 2016-12-4 01:32 AM 發表 查看引用來源

一哥,有無興趣一齊去咸濕佢?
下....C兄你捨得啦??????
你肯..佢又比咩??:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 一招收你皮 於 2016-12-4 07:44 PM 發表 查看引用來源

下....C兄你捨得啦??????
你肯..佢又比咩??:smile_47::smile_47:
唔知佢俾唔俾架,試下囉,哈哈!

引用:
原帖由 van仔123 於 2016-12-24 07:28 AM 發表 查看引用來源

唔知佢俾唔俾架,試下囉,哈哈!
正常你所講O個位女主角應該有睇到呢一版..
佢肯既就會O係度回應:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆