上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  508.2k

引用:
原帖由 Sam0079 於 2018-4-5 12:40 AM 發表 查看引用來源

不是因為番唔到轉頭, 這是因為你不知道如何面對他, 你知道這是你的錯.
我責無旁貸

好明顯係一年前, Eric帶我上Alex屋企, 就係佢嘅預謀 。

喺我上佢哋屋企之前, 佢哋一直傾。 Alex 就開始薰陶 Eric , 要識分拍拖架女仔同只係搵黎上床嘅女仔! 話我都結咗婚 , 但係又出嚟 識男仔 , 就肯定我係第二類啦!

"可以玩得嘅女人, 就唔好放感情, 只要放時間! "

"只要令到佢放低戒心, 佢會比其他搞過架港女玩得更放, 最重要唔使孭上身! 有人幫手負責任!"

仲有話我 ,做得人老婆, 仲可以同eric 曖昧到咁樣 , 就係引人搞野。 見eric無回應, 就提議,  如果Eric唔介意, 就上去屋企 , 可以搵佢同女朋友試下我!

如果我都夠膽 , 喺第一次上佢屋企都敢同eric黎一次, 佢話佢無認錯人啦!

Alex想盡一切, 話叫佢女朋友配合, 會到時幫手引誘我地 4p, 如果Eric無問題, 仲問埋Eric自己準備避孕套, 定用佢個啲? 睇到我都心寒! 我先覺得好彩當日我都好堅定, 唔係早就已經益咗 Alex 佢。

似乎Alex真係好想攪你喎 重諗定點引導你地玩4P

仲當你係第二類女人 搞完冇手尾

最怕eric比Alex氹到 夾計一齊攪妳

其實eric又係米真係愛錫妳

引用:
原帖由 bat0919 於 2018-4-5 01:37 PM 發表 查看引用來源
似乎Alex真係好想攪你喎 重諗定點引導你地玩4P

仲當你係第二類女人 搞完冇手尾

最怕eric比Alex氹到 夾計一齊攪妳

其實eric又係米真係愛錫妳
過咗嗰件事之後, Alex 繼續抹黑我 ,就話認得佢, 所以我先同佢保持距離 ,我心諗 Eric冇可能會信佢? 直至我睇到呢句說話, 我就明白 eric 點解會係半信半疑呢 ?

因為佢講得出我胸口對上有粒墨, 就連係左邊都講得出! 平時著衫都會遮住, 所以換轉係我 , 都唔會唔唔信一半, 更何況喺嗰時, 我哋又唔係識咗好耐。

仲有,係老公推波助瀾之下, Eric 又真係好快得到我! 而且,唔係每一個女仔接受到嘅, 我都比佢對我做 !

Alex 不斷試圖令eric相信妳係一 用完即棄嘅女人  唔須要收感情落妳道

想速成佢嘅4P計劃 但點解Alex講得出你左胸有墨嘅 妳話識左冇耐應該唔知喎

但咁其實都幾危險喎 Alex一定會利用eric將妳得到手喎

近排重有冇見過alex呢?

做左 cdrom 好耐, 首次發言, 樓主講, 話想要被愛感覺, 而當初, 你老公叫你出去玩, 就是想別人比到這感覺你,

這是你們初初的協定. 諾言, 今天看到樓主, 玩完吾識返屋企, 重要掉下老公, 真是無本心之餘, 真是愚不可及,
雖然你的老公也是引火自焚的人... 原因如下,

1. 好憎人講, 什麼怕左好耐拖, 一齊左好耐, 愛情變左親情, 夾硬把人類的情感分割, 人生無常, 試想想如閣下之丈夫,
突然意外身亡了, 你是什麼感覺? 是奧悔, 是心痛? 會否想起有過的快樂時光? 你流出的淚, 是愛情的淚, 還是親情的
哭了? 如果硬要把愛情和親情分割, 把人的情感分開, 我也可把情感歸納為人和畜牲之別, 人的情應該, 有道義, 比如
我同老師好熟, 也應尊師, 而不是師生情變了親情, 而可以 kick ass! 畜牲之情就咁, 街頭的母狗, 一發情, 便可上, 生了
群小狗, 下一年再發情, 又可再被其他人上...

2. 如愛情變左親情, 這點成立, 則閣下的父母, 也應出外各有各玩...嫁完可再嫁

3. 把 Eric 說到是無姑姑的, 是Alex 教壞, 呵呵, 豈有這道理, 他不是無姑, 他不是三歲小孩, 牛不飲水, 按不下牛頭低,

4. 如果珍惜你, 又點會 share 你比人, 别說什麼辟好什麼病態, 得了性病又點? 愛滋又點, 或比陌生人攪大又點? 落仔會
增加生癌, 你又知吾知??

5. 如果跟 Eric, 久了, 愛情又變親情, 咁又點? 又再追其他佬?? 咁你妹妹就好吾得閒了... 今天, 你覺得 eric 好叻調情,
但5年日日一樣咁調情, 上床招式又差不多, 五年十年...又點??? 啊, 到時老了, 人老豬了, 你才安定?? 但Eric 可能重上玩,
出去玩, 佢 Alex 條女都吾介意上喎, 咁點呢? 到時??

所以, 雖然, 你老公都吾扺幫, 因為不愛惜你在先, 但諾言就是諾言, 回他身邊吧! 或兩個都不愛, 正經找他人吧! 世間男人
多的是呢!

Alex點解會知你胸有大痣,會唔會係又故仔?

引用:
原帖由 香港中心的香腸 於 2018-4-6 10:32 AM 發表 查看引用來源
Alex點解會知你胸有大痣,會唔會係又故仔?
細粒嘅! 係墨
如果我話唔知, 有無人可以幫我解釋!

引用:
原帖由 明眼人2015 於 2018-4-6 03:11 AM 發表 查看引用來源
做左 cdrom 好耐, 首次發言, 樓主講, 話想要被愛感覺, 而當初, 你老公叫你出去玩, 就是想別人比到這感覺你,

這是你們初初的協定. 諾言, 今天看到樓主, 玩完吾識返屋企, 重要掉下老公, 真是無本心之餘, 真是愚不可 ...
多謝明眼人! 知道你都係善意提醒
但係開心多十年唔係好嗎?

自此之後, Eric 就不時將我嘅相send比 Alex 。跟住 Alex又會回番佢, 想摸我# 想插我# 仲話想強姦我# 講到好似係Alex 同我搞緊我一樣! 好變態!!!

但係 Eric 係 enjoy嘅, 係Eric引導Alex講出黎, 啲相係Eric放嘅。

Eric 改變左我好多, 我嘅習慣, 我嘅品味, 我對性嘅睇法, 甚至我對性嘅態度。

我由一個結咗婚, 覺得無需要打扮嘅女人仔, 比佢慢慢培養, 引導到愛扮靚嘅可人兒。我會留意男人對我嘅目光, 我想得到男人嘅 注意。

Eric為滿足我, 會叫朋友喺韓國帶化妝品返黎, Eric亦會上網買好多靚衫比我。以前架衣著係方便舒服, 但宜家係要突出自己, 低胸衫以前唔會著, 宜家我會襯個喱士bra係裏面! 以前去沙灘我會著Tshirt加短褲, 宜家我只會著bikini, 以往男人目光係令我尷尬, 現在是吸引力嘅表示。

至於性, Eric確實令我開放左, 唔好話自己係後生女嘅時候, 我無諗過係公眾地方偷偷地做係咁刺激。預先講先一定唔會, 但係係氣氛影響下, 原來自己咁有需要。

所有改變, 一半係因為我配上新嘅對像; 叧ㄧ半係因為我更了解自己。

如果話Eric係性沈溺, 我咁講我都係!

我點會唔知道, 佢影左相唔會send比人呢!我都有一金句, 我都識講, "除左無做, 唔係一定有人知!"

我想Eric開心, 我咪成全佢囉! 大家都會做錯事, 重點係要負責滿足佢喺性幻想。 我亦明白 ,逢親影床照, Eric都唔會影唔到我個樣, 就係Eric每次都會send比人, 而佢亦知道 alex 唔會幫佢守到秘密, Eric預咗 alex 會將我啲相公諸同好。

Alex 呢一年無放過我 , 仲鼓勵 eric佢, 不如 試下多人性交。 alex話可以先試下同佢嘅女朋友玩番次, 上佢屋企或者酒店都得, 我知道呢個都係等價交換嘅條件, 今次 3 p女主角係佢女朋友, 自然下次就換轉係我!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆