上一頁下一頁
發新話題

喜愛慾蒲 34D大食妹 (已DEL)

收藏  |  訂閱
522  114.1k

唯有又偷食

好耐冇見你出POST了 消失了一段時間
又有野睇 ~

引用:
原帖由 tsz.. 於 2015-4-1 10:49 PM 發表 查看引用來源
好耐冇見你出POST了 消失了一段時間
又有野睇 ~
之前好忙,而且又好耐無做。。
同男友做既花款都差唔多,無乜野好玩

引用:
原帖由 LInKInPArK_mIKe 於 2015-4-1 05:13 PM 發表 查看引用來源
我都想有個大食女友T_T肯定晚晚啪啪啪

唉,我男友都算好好架啦,差唔多系我心目中接近完美,但係最衰佢忙,得閒又無地方做,爆房佢又唔多like,屋企又有人。。。
如果好有feel好有愛,日日餵飽我就好,咁我就絕對唔洗去偷食..

DEL

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-1 11:07 PM 發表 查看引用來源
之後我想咀佢,點知佢係咁縮,又推開我咁...
我當然好sad,明知佢以前d女又唔靚又濫又大肚又比人玩後眼咁,佢都受,但又唔受我,自問我都係babyfat姐,個樣又唔差,但佢就偏偏拒絕我。
咁我就問點解錫頸啜咖喱雞都 ...
何解點解要叫你男人飛起你呢:smile_o14:?

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-1 01:44 PM 發表 查看引用來源

唔熟唔食

我又要食,哈哈

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-1 11:07 PM 發表 查看引用來源
之後我想咀佢,點知佢係咁縮,又推開我咁...
我當然好sad,明知佢以前d女又唔靚又濫又大肚又比人玩後眼咁,佢都受,但又唔受我,自問我都係babyfat姐,個樣又唔差,但佢就偏偏拒絕我。
咁我就問點解錫頸啜咖喱雞都 ...
又大肚又玩後眼。。。?但仲青頭。oh so poor

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-4-1 10:55 AM 發表 查看引用來源

睇黎你同之前個男友馬馬地關係而家:smile_o08:
不然你應該唔會去搵食.3."
又到你講咩
成日提住人家傷口:smile_34:
揾食是常識吧

路過支持下,比個34D主題吸引左入黎,
幾時有相睇:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆