上一頁下一頁
發新話題

韻味女郎

收藏  |  訂閱
85  21.5k

有時她們真的很餓,需求十分大

請問師兄多大 ?/
56歲......我諗起我公司d呀姐.....
56收晒經....應該要用KY....

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-4-21 05:35 PM 發表 查看引用來源
請問師兄多大 ?/
56歲......我諗起我公司d呀姐.....
56收晒經....應該要用KY....
女人有需要起來, 都好多水......
使乜用KY, 又多停了經,可能套都唔使用:smile_o01:
大家都咁好享受

引用:
原帖由 sspofans 於 2015-4-21 05:53 PM 發表 查看引用來源

女人有需要起來, 都好多水......
使乜用KY, 又多停了經,可能套都唔使用:smile_o01:
大家都咁好享受
:fst_001:玩得開心。令你放心

最緊要有得食!

你估個個都係鍾楚紅果款咩?

引用:
原帖由 oilboy1234 於 2015-4-20 12:37 PM 發表 查看引用來源
一向都喜歡d年紀比較大既女性
曾經食過最韻既有成 56歲
就同大家分享下呢次經驗
佢叫呀萍姐 係我工作附近既一個停車場做
我一星期都會楂三日車返工 慢慢由大家互不相識
到中期既早晨問候 再到之後既性愛朋友 ...
師兄講得冇錯,現在市面太多護膚方法令到好多女人打扮到三張幾,實際上可能已經五張幾

引用:
原帖由 asl 於 2015-4-21 07:08 PM 發表 查看引用來源
你估個個都係鍾楚紅果款咩?
上鏡化到恒咋,真人素顏都係阿嬋咁㗎!

重點在於心態
熟女心態需要愛,不過怕愛上
只要讓她們愛上你,你便是皇帝
皇帝的享受,就不用多講
最緊要是心態上,她們只會從命,不會逆意
另外,只要你有本事,皇帝是不會只有一個她^^

大陸人妻更是人間極品

我地通常都係去佢屋企搞 佢一個人獨居
十多年前同佢老公離婚 之後從來未有過另外一個男人
有一個女 嫁左去關島 一年返黎一兩次

至於本人 小弟今年三十五 無女友
一直都知自己鍾情於成孰型女人
所以一般工作上同朋友之中d女都睇唔上眼

平時都係靠上網Download D 日本孰女av解決性慾
直到遇上萍姐 係佢身上 我完完全全地發放我對熟女個種瘋狂
亦將萍姐咁多年來對男人個種控訴 釋放晒出黎

記得有一次 我地上到佢到 因為太熱關係 我地上到去已經汗流浹背
於事我叫萍姊先沖個涼 佢入左去無耐 我聽到花洒聲
我忽發奇想 想同佢黎個鴛鴦戲水
於是我除晒衫褲 入去偷襲佢
佢一見到我嚇左一跳 潛意式用雙手遮掩住胸部
我用力將開佢手 瘋狂地吸吮佢乳雲
佢開始溶化 放軟晒 雙腳亦彷彿無力站立
我用力將佢抱起 濕吻著 手趾指在佢陰核上磨擦
再深入陰道裡轉動

我承認我當時的獸性大發 我把水關上 強把萍姐抱出睡房
我已急不及待向佢陰核進攻 我用力吸吮佢粒已經發漲既陰核
已分不清係陰道流出的水還是沖涼水
我也不管了 萍姐瘋了似的係咁上下抽動下身
口裡不斷叫喊 "我頂唔順喇" " 唔好呀"   "真係頂我順呀"
我不理會 繼續享受吸吮 第一次用口實在地感受不斷發漲既陰核
沒完沒了地發漲 好震撼
忽然 萍姐佢身體突然抽速 就好像打冷震一樣 但就係不斷地打冷震
我望向佢  見佢咬實牙根 手指輕輕在陰核上打轉
我知道 她真的高潮湧現了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆