上一頁下一頁
發新話題

喜愛慾蒲 34D大食妹 (已DEL)

收藏  |  訂閱
522  114.4k

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-8 04:04 PM 發表 查看引用來源
係到吹囉, 廢事比人check電話
預左你咁講:smile_o10:
除非你特登查RECORD之類既姐, 但你懶既性格我估又唔會咁做
嫌麻煩:smile_o13:
倒是你D人唔鍾意前戲, 難不成你唔做前戲就已經濕哂平時:smile_o08:

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-4-8 04:06 PM 發表 查看引用來源

預左你咁講:smile_o10:
除非你特登查RECORD之類既姐, 但你懶既性格我估又唔會咁做
嫌麻煩:smile_o13:
倒是你D人唔鍾意前戲, 難不成你唔做前戲就已經濕哂平時:smile_o08:
無錯, 好易濕, 可能都要怪平時無人對我做前戲

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-8 04:14 PM 發表 查看引用來源

無錯, 好易濕, 可能都要怪平時無人對我做前戲
我係鍾意前戲, 如果整到對方高潮先係最好-3-....((我覺得
之後先俾佢服侍我/其他-3-....我習慣係咁

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-4-8 04:15 PM 發表 查看引用來源

我係鍾意前戲, 如果整到對方高潮先係最好-3-....((我覺得
之後先俾佢服侍我/其他-3-....我習慣係咁
但我太難高潮,所以男友都會要我自己DIY,高潮左先,
之後做就更爽了..

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-8 04:20 PM 發表 查看引用來源
之後做就更爽了..
睇住女係自己面前DIY好引人-3-....
但我未試過XD
你DIY同時我又打住飛機之類-3-....個畫面幾好阿XD"
不然就真係慢慢玩前戲-3-....玩到想要想插為止

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-8 04:20 PM 發表 查看引用來源
之後做就更爽了..
咁點解你男友唔同你玩前戲呀?

哈哈:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:難高潮 我要試下

引用:
原帖由 jecheung168 於 2015-4-8 04:38 PM 發表 查看引用來源

咁點解你男友唔同你玩前戲呀?
因為佢唔識

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-4-8 05:37 PM 發表 查看引用來源
哈哈:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:難高潮 我要試下
身邊無難高潮既囡囡咩?

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-8 09:20 PM 發表 查看引用來源
因為佢唔識
真係浪費....有女朋友都唔識幫佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆