上一頁下一頁
發新話題

喜愛慾蒲 34D大食妹 (已DEL)

收藏  |  訂閱
522  114.4k

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-4-8 10:33 AM 發表 查看引用來源

我好奇點解你而家好似無咩動力打文咁
((雖說以前都好似....無咩動力咁XD"
你唔鍾意太靜姐有時, 你未當同人傾下計同時又分享下野咁LO
好難突然令你有動力架BO"
懶啊嘛...以前有動力好多...
起碼D文一次過打...長拿到仆街

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-8 03:26 PM 發表 查看引用來源
懶啊嘛...以前有動力好多...
起碼D文一次過打...長拿到仆街
不如咁, 你每次照樣打一大段長篇既, 但SAVE係某D位唔俾人知當然囧...
之後斬件放上黎, 咁又可以滿足到你懶既慾望, 但又滿足到人睇野XD?

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-4-8 03:28 PM 發表 查看引用來源

不如咁, 你每次照樣打一大段長篇既, 但SAVE係某D位唔俾人知當然囧...
之後斬件放上黎, 咁又可以滿足到你懶既慾望, 但又滿足到人睇野XD?
唔制, 咁我咪要一開始就要打長文,
好攰嫁...而且我部電腦更新左之後好麻煩,
隻隻字都要自己打, 唔似以前打完一隻字,會有其他字彈出黎...
唉.........

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-8 03:40 PM 發表 查看引用來源
唔制, 咁我咪要一開始就要打長文,
好攰嫁...而且我部電腦更新左之後好麻煩,
隻隻字都要自己打, 唔似以前打完一隻字,會有其他字彈出黎...
唉.........
咁當我無講過LO-3-....就你既姐
我純粹比個OPTION你
不過而家就咁幾篇都夠你打喇已經
當然想打時候未打~~~或者自己諗到D咩時候又加落去之類-3-

回覆 323# 的帖子

不如用電話打係notes到, 跟住再copy上呢到咪得咯

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-4-8 03:42 PM 發表 查看引用來源

咁當我無講過LO-3-....就你既姐
我純粹比個OPTION你
不過而家就咁幾篇都夠你打喇已經
當然想打時候未打~~~或者自己諗到D咩時候又加落去之類-3-
所以我咪開多幾個post,怕打悶一個post,
仲可以打其他文,無咁怕....

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-8 03:50 PM 發表 查看引用來源
所以我咪開多幾個post,怕打悶一個post,
仲可以打其他文,無咁怕....
難怪同時2日內咁多POS= =原來為左咁
幾好阿, 可以吹多D水同時:smile_o13:當然係同我囧"

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-4-8 03:51 PM 發表 查看引用來源

難怪同時2日內咁多POS= =原來為左咁
幾好阿, 可以吹多D水同時:smile_o13:當然係同我囧"
同你咩

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-8 03:55 PM 發表 查看引用來源
同你咩
吹水, 或者吹咸水掛囧...
仲可以係咩XD?
不然你想點XD? 你諗緊咩~~~~:smile_o13:

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-4-8 03:56 PM 發表 查看引用來源

吹水, 或者吹咸水掛囧...
仲可以係咩XD?
不然你想點XD? 你諗緊咩~~~~:smile_o13:
係到吹囉, 廢事比人check電話

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆