上一頁下一頁
發新話題

哥哥(DEL

收藏  |  訂閱
348  50.7k

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-4-11 07:08 PM 發表 查看引用來源

你要識放低:smile_o03:
:'):smile_42: 好難啊....好多師兄同我講佢係賤男, 話佢唔值得令我傷心..
話佢唔只得我一個之類...但我都唔覺得佢係咁...
:smile_42::smile_42:我自己都唔知自己點

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-11 07:12 PM 發表 查看引用來源
:'):smile_42: 好難啊....好多師兄同我講佢係賤男, 話佢唔值得令我傷心..
由佢係你人生過去LO:smile_o13:
總會有人要變成你既過去架喇

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-4-11 07:14 PM 發表 查看引用來源

由佢係你人生過去LO:smile_o13:
總會有人要變成你既過去架喇
又一個過客...

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-11 07:25 PM 發表 查看引用來源
又一個過客...
有時係咁架喇, 過客係一定有, 差在對象係邊個姐

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-11 06:46 PM 發表 查看引用來源
唔一定係女方衝動時會講到傷感情既野...
男仔都會講...一hurt到個我, 通常我都會喊, 或者即刻執野走...

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-11 06:46 PM 發表 查看引用來源
唔一定係女方衝動時會講到傷感情既野...
男仔都會講...一hurt到個我, 通常我都會喊, 或者即刻執野走...
通常我都係做讓步果個,兩個人嘈發表左自己一啲不滿,通常我都會主動say sorry,再解釋返件事同果時既感受,最後大家都會無事

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-11 06:24 PM 發表
所以我個人好直, 鍾意唔鍾意,有d咩都會同另一半講...
我都想有一個咩都同我講既一半,無論開心唔開心,唔洗做作,唔洗掩飾,唔洗估估下…

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-11 07:12 PM 發表 查看引用來源
咁你係想搵個男朋友定話....

引用:
原帖由 jecheung168 於 2015-4-12 04:44 PM 發表 查看引用來源

咁你係想搵個男朋友定話....
我唔係想佢做我男友,
但最少可以傾下計,好似朋友般,已經好足夠。

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-12 10:24 PM 發表 查看引用來源

我唔係想佢做我男友,
但最少可以傾下計,好似朋友般,已經好足夠。

但男人貪心, 只會想要更多吧:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆