上一頁下一頁
發新話題

哥哥(DEL

收藏  |  訂閱
348  50.7k

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-7 12:00 AM 發表 查看引用來源
好難講,我自己講左都唔知...
我諗咩就講咩...咩心情都放曬系塊面上面...
甘有D人係甘既:smile_30::smile_30::smile_30:我又唔mind既 我算玩得既

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-4-7 12:02 AM 發表 查看引用來源

甘有D人係甘既:smile_30::smile_30::smile_30:我又唔mind既 我算玩得既
有幾玩得先:smile_04:

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-7 12:26 AM 發表 查看引用來源
有幾玩得先:smile_04:
唔知呢:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:哈哈
玩過先知

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-6 09:31 PM 發表
點解次次D男仔望唔望住咩內衣就除曬人地D衫? :smile_34:
但我鍾意呢套內衣?
((因為我鍾意前戲-.-....

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-4-7 12:27 AM 發表 查看引用來源

唔知呢:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:哈哈
玩過先知
玩咩最激

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-7 12:34 AM 發表 查看引用來源
玩咩最激
好多地方都試過:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:男廁 小巴 巴士 公園

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-6 09:31 PM 發表 查看引用來源

點解次次D男仔望唔望住咩內衣就除曬人地D衫? :smile_34:
你D 內衣真係好靚~

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-7 12:34 AM 發表 查看引用來源
玩咩最激
我同EX 玩好多野, 吾同地方喇, 玩具, 當然一定係飲左D 酒, 去開房最舒服, 但有時EXCITING 既野都會好好玩

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-7 12:00 AM 發表 查看引用來源
好難講,我自己講左都唔知...
我諗咩就講咩...咩心情都放曬系塊面上面...
鍾意同呢D 人做朋友, 男女都係~

望住唔止想除你D衫啦!!!!
引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-6 09:31 PM 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆