上一頁下一頁
發新話題

喜愛慾蒲 34D大食妹 (已DEL)

收藏  |  訂閱
522  114.2k

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-7 12:01 AM 發表 查看引用來源
你有幾耐無食囡囡?
都成 6個月:smile_42::smile_42::smile_42::smile_42::smile_42:餓到我:smile_13:

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-4-7 12:04 AM 發表 查看引用來源

都成 6個月:smile_42::smile_42::smile_42::smile_42::smile_42:餓到我:smile_13:
哇,咁忍得既你...
到UK一定日日打丁啦

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-7 12:06 AM 發表 查看引用來源
哇,咁忍得既你...
到UK一定日日打丁啦
唔忍可以點:smile_39::smile_39::smile_39:女朋友又唔係呢邊既
又冇出去食野:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:間中都要打下架

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-4-7 12:08 AM 發表 查看引用來源

唔忍可以點:smile_39::smile_39::smile_39:女朋友又唔係呢邊既
又冇出去食野:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:間中都要打下架
咦...女友系HK?咁慘...
我之前系UK果時,都有個男友系HK...

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-7 12:09 AM 發表 查看引用來源
咦...女友系HK?咁慘...
我之前系UK果時,都有個男友系HK...
ys啊慘到想死:smile_27::smile_27::smile_27::smile_27::smile_27::smile_27::smile_27:好想搞啊
真心LONG D 冇得搞好慘

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-4-7 12:11 AM 發表 查看引用來源

ys啊慘到想死:smile_27::smile_27::smile_27::smile_27::smile_27::smile_27::smile_27:好想搞啊
真心LONG D 冇得搞好慘
所以我果時過到去都有ONS:smile_35:

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-7 12:17 AM 發表 查看引用來源
所以我果時過到去都有ONS:smile_35:
頂你:smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13:我冇嘛 我都想有下 打飛機係唔同搞野個種feel

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-4-7 12:19 AM 發表 查看引用來源

頂你:smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13:我冇嘛 我都想有下 打飛機係唔同搞野個種feel
我明 話明大食妹嘛..我差唔多日日自慰...
食極都唔飽

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-7 12:23 AM 發表 查看引用來源
我明 話明大食妹嘛..我差唔多日日自慰...
食極都唔飽
我都好大食:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:搞完日日都想搞 我之前個排都日日打 救命 好想搵sp 呢邊

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-6 09:09 PM 發表 查看引用來源
我地入左房之後, 佢攬住我係咁錫...
我PATPAT頂向佢,佢從後搾我...
佢見到我套內衣講[哇...乜咁SEXY架咩?]
之後摸摸搾搾左陣...就去左沖涼...
佢一除衫我真係笑到仆街, 我話[屌,有肚覽既:smile_43:]
佢就話[大佬 ...
我好少見你POS相.3. 身型好好阿-3-.....
但結果反而係你出相, 反而D人先有動力:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆