上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  54.0k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2015-1-21 10:02 PM 發表 查看引用來源

點樣可以再促進或改善伴侶關係?有D 野唔想比另一半知  , 搵人訴苦但忽然有左SEX 關係 , 先班變成SL  .
不是這樣

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-21 10:10 PM 發表 查看引用來源

唔瞞住自己嗰個,難道你開誠布公咁同自己嗰個講啊?唔好意思啊,老公,我出面有個sl,你滿足唔到我,所以我出去揾佢咯。   咁啊?

咪玩啦。。有啲嘢,唔講得唔可以直接講,&# ...
只有同路人至會明白

引用:
原帖由 normalone 於 2015-1-21 10:08 PM 發表 查看引用來源

好似好簡單。但係心,可能包括天時地利人和。
又可能每個人都搵緊一塊最後拼圖。
只不過搵下搵下,自己原本已經砌好既一部分,又不停咁推倒重來。
不斷循環

呢個post幾好睇。
多謝樓主同各位。
係拼湊嘅過程中發現原本嘅拼圖未必啱位。

尋找中嘅過程中發現。。

客氣啦,大家都係交流交流而已。

我估, 揾sl係因為同家中的另一半。 日常生活大家都太習慣了,開始悶。。。
回家都可能只係各自做自己的事,但又唔係代表唔關心, 唔重視對方, 但解決唔都e種感覺, 關係只會鑽入死胡同。。
Sl可以帶回戀愛的感覺, 戀愛係人最開心,最甜的時間。。
得到滋潤,開心的心情亦會帶回家中。。。

引用:
原帖由 3P2Q 於 2015-1-21 10:25 PM 發表 查看引用來源
我估, 揾sl係因為同家中的另一半。 日常生活大家都太習慣了,開始悶。。。
回家都可能只係各自做自己的事,但又唔係代表唔關心, 唔重視對方, 但解決唔都e種感覺, 關係只會鑽入死胡同。。
Sl可以帶回戀愛 ...
類似啦。起碼同sl乜都可以傾。有拍拖嘅感覺。嗯,果種sweet sweet嘅感覺。。

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-21 10:10 PM 發表 查看引用來源

唔瞞住自己嗰個,難道你開誠布公咁同自己嗰個講啊?唔好意思啊,老公,我出面有個sl,你滿足唔到我,所以我出去揾佢咯。   咁啊?

咪玩啦。。有啲嘢,唔講得唔可以直接講,&# ...
其實呢個post有D沉重
狀態好差嘅我,有時都避免睇咁深入,或者講太多。
不過呢下,真係好好笑。

no offence, 有時,有D人嘅一生,真係直來直往好簡單。
不過世界太紛亂,太簡單,有時又未必好。

引用:
原帖由 3P2Q 於 2015-1-21 10:25 PM 發表 查看引用來源
Sl可以帶回戀愛 ...
依種感覺我都試過, 當個個類似SL既女仔同我傾得好sweet之後, 我好似都會心情好左, 對我另一半既態度好左

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-21 10:41 PM 發表 查看引用來源

類似啦。起碼同sl乜都可以傾。有拍拖嘅感覺。嗯,果種sweet sweet嘅感覺。。

個心sweet左,自然會笑多左,
開心係會傳染的
笑一笑, 世界更美麗

引用:
原帖由 normalone 於 2015-1-21 10:45 PM 發表 查看引用來源

其實呢個post有D沉重
狀態好差嘅我,有時都避免睇咁深入,或者講太多。
不過呢下,真係好好笑。

no offence, 有時,有D人嘅一生,真係直來直往好簡單。
不過世界太紛亂,太簡單,有時又未必好 ...
sorry ar師兄...or師姐?

無諗過帶比你沉重嘅感覺。。

只不過,遇到太多嘅時候,有感而發。

其實當出到第二第三part嘅時候我都hard feeling緊。但勝在呢度"同道中人"多。。所以開解開懷咗唔少。

而你,都無收收埋埋啦,呢個咁虛擬嘅時候,不吐不快啊。

引用:
原帖由 pk56 於 2015-1-21 10:46 PM 發表 查看引用來源

依種感覺我都試過, 當個個類似SL既女仔同我傾得好sweet之後, 我好似都會心情好左, 對我另一半既態度好左
咁你明白就最好啦。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆