上一頁下一頁
發新話題

紐約工作的故事 P1 #1, P 3#31,P5 #67, P9 #129,#134, P15#215, P17#245(完)

收藏  |  訂閱
301  55.1k

引用:
原帖由 sylvia_anna 於 2015-4-4 07:23 AM 發表 查看引用來源

有DD架,晚上5會一個女子出街!要搵人車先得!
咁你真係要小心d呀

引用:
原帖由 sylvia_anna 於 2015-4-4 07:23 AM 發表 查看引用來源

有DD架,晚上5會一個女子出街!要搵人車先得!
我朋友讀左nyu3年, 都好少自己去玩,而且唔會去黑人社區

引用:
原帖由 Scoachp 於 2015-4-3 12:07 PM 發表 查看引用來源

冇錯
呢度比較少批判
世界已經夠多判官喇
你可以盡情抒發

有機會去愛人---------> 我同意也是福分,起碼遇到吖,好過從未相知!

我自己都試過同MBA 一齊,真係唔期望任何野嘅話,好似太失 ...
師姐/妹好鍾意你D留言!
其實我想share 下,但好驚!D人插人可以一步不留!我自覺5係做D arm 事,好驚!
至於其望,真係無,我前夫5要我,我無計,係我不甘於被佢control(he is a control freak) ,佢要揾過另一個我無say!  所以已經明白感情呢加野係非人能control! 我對佢,5敢奢望什麼,佢肯搵我我當贏咖la!

引用:
原帖由 sylvia_anna 於 2015-4-4 09:40 AM 發表 查看引用來源

師姐/妹好鍾意你D留言!
其實我想share 下,但好驚!D人插人可以一步不留!我自覺5係做D arm 事,好驚!
至於其望,真係無,我前夫5要我,我無計,係我不甘於被佢control(he is a control freak) ,佢要৿ ...
想做就做

引用:
原帖由 Scoachp 於 2015-4-3 12:07 PM 發表 查看引用來源

冇錯
呢度比較少批判
世界已經夠多判官喇
你可以盡情抒發

有機會去愛人---------> 我同意也是福分,起碼遇到吖,好過從未相知!

我自己都試過同MBA 一齊,真係唔期望任何野嘅話,好似太失 ...
射去邊

樓主, 剛爬完你的文....
人一生總會遇到d"壞人", 吾好甘灰, keep going!!
有乜事, 放心系度share, 大把人幫你、撐你, 加油!!
系NYC, 仲有好多好nice男人架, 哈哈, 再慢慢揾!!!

紐約工作的故事 P1 #1, P 3#31,P5 #67, P9 #129,#134, P15#215, P17#245(完)

Part III

之後同陳生都有好多的flirt! 知道佢鍾意飲酒,我又約下佢去飲咁Law! 知鍾意唐餐,又煮D唐餐佢吃!

有一晚,佢問我你又話買左好酒,仲有冇?我直覺佢5係幾開心,我話有呀!佢就上左來。我一個人住,佢耐5時都會來下坐,不過真係斎人坐,傾下計咁,呢次有D5同,佢一上來期實已經好Wing! 咁又keep 注同我飲,無咩講野,我覺佢應該同1號重點女友有D事,佢地一起已經一年。咁我5敢問!佢無啦啦話,其實呢排我地咁樣見及傾計,我5係無感覺,之後就開始錫我,我真係好enjoy佢錫我攬我的感覺,不過鍚左一輪之後我推開左佢,我話我知我係你婚姻中的N者,我5係幾過到自己果關,我問佢我地可5可以5做進一步的事。佢話可以。之後我地去左瞓覺,喺床上佢又開始鍚我,咁錫錫下雙手當然開始上下其手,我推開佢,佢好快就收手,同我講你未ready5緊要,我地5一定要sex。之後佢就去左瞓覺。

我5係想扮清高,我覺得當時自己對佢係喜歡的感覺,不是真係愛,所以我5想有sex.

之後佢搵我少左,少左我就掛注佢多左,以前兩3日見一次,之後一星都見5到一次,約左佢幾次都5得。漸漸,我盼望他找我,發訊息比我,不過都係好短一句起兩句止的回覆。我好驚佢5再搵我。

有一晚好夜佢發過訊息比我問我上5上得來,我話得呀,上到來醉在八成,佢話想瞓,我又陪佢。今次就開始左同佢的sex life.

未入戲玉前我介紹下陳生同我。
他6尺高,好靚仔,1/4混血兒,剛好是80後
我5尺半,細細粒,眼大大有D似阿嬌,剛剛不是80後。35C la!
對於sex,我有我一套,我需要不大,5係幾鍾意做(可能好多女士都係)不過我係一個喺床上好適做同聽話既女人(平時5係一個咁易妥協的人)因為我覺得女人係呢方面應該盡量滿足男士需要,所以我ex hub話點就點,佢要我睇Av學用口及其他技巧我學,要我massage 佢我又去學。總言之我好乖啦!後來我ex發現我5係真正enjoy,佢就開始教我隊野!wah,之後真係另一回事,試過既朋友一定知我講咩!

今次佢上來無再飲,一入來就抱左我上床,鍚我攬我,佢問我ready未,我話我5知呀,佢繼續錫,我真係好enjoy kissing 的感覺!我好有想被愛的感覺!超鍾意,佢sense 到,問我幾耐冇比人攬過錫過,我話好耐,耐到我5記得呀!因為我ex french kiss 我可能已經係幾年前,佢5likes French kissing:(

之後佢除曬我D衫,全身逐D逐D咁kiss 我,我high到死啦!但其實我好緊張!5係扮正經,但太耐冇呢D感覺,我一下子適應5到!

Sor Ah!i m really tired! Function 5倒啦!明天一定繼續!

引用:
原帖由 sylvia_anna 於 2015-4-4 10:48 AM 發表 查看引用來源
Part III

之後同陳生都有好多的flirt! 知道佢鍾意飲酒,我又約下佢去飲咁Law! 知鍾意唐餐,又煮D唐餐佢吃!

有一晚,佢問我你又話買左好酒,仲有冇?我直覺佢5係幾開心,我話有呀!佢就上左來。我一個人住,佢 ...
陳生幾識反客為主

支持:smile_o12:

support

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆