上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  53.7k

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-20 10:39 AM 發表 查看引用來源
正義既朋友~

銀河唯一~的秘密~
天際最7 人物~

正氣朋友 ! 性格忠實
屌,笑撚左……

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-20 10:41 AM 發表 查看引用來源

。。。。。。。。。。。。halo, 山頂嘅朋友,你好啊。

hey! 我係正義既化身 ! 人稱正義撚 !

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2015-1-20 10:41 AM 發表 查看引用來源

屌,笑撚左……

我咁正義 你笑9我 ! :smile_o02:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-20 10:42 AM 發表 查看引用來源

hey! 我係正義既化身 ! 人稱正義撚 !
錯,係正義條撚嘅化身,先叫正義撚!

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-20 10:44 AM 發表 查看引用來源

錯,係正義條撚嘅化身,先叫正義撚!

:smile_o04: 信唔信..我用正義既虛偽死火 射9你呀拿

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2015-1-20 10:30 AM 發表 查看引用來源

其實你都幾講一套,做一套㗎喎……

我講果套同做果套係一樣。只係意思被誤會左就有另一套說法。。。當然每個人都可以有自己的想法啦。。。同一句說話唔同演繹就有唔同解釋。講者無心,聽者有意。
就正如一句:你無野呀? 究竟係串你定關心你,就見仁見智。。。
隨心吧

引用:
原帖由 田緣綠周 於 2015-1-20 10:47 AM 發表 查看引用來源

我講果套同做果套係一樣。只係意思被誤會左就有另一套說法。。。當然每個人都可以有自己的想法啦。。。同一句說話唔同演繹就有唔同解釋。講者無心,聽者有意。
就正如一句:你無野呀? 究竟係串你定關心你,就見仁 ...
wow...咁官腔, 你搞政治架@@?

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-20 10:42 AM 發表 查看引用來源

我咁正義 你笑9我 ! :smile_o02:
幻想埋你把聲唱,咁係好笑嘛……

引用:
原帖由 田緣綠周 於 2015-1-20 10:47 AM 發表 查看引用來源

就正如一句:你無野呀? 究竟係串你定關心你,就見仁 ...
咁我想問下你,我想搞你,同我想食你,有咩分別?

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2015-1-20 10:50 AM 發表 查看引用來源

幻想埋你把聲唱,咁係好笑嘛……

:smile_o11:  特別難聽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆