上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  53.7k

引用:
原帖由 wccitycc 於 2015-1-19 01:34 PM 發表 查看引用來源

係咪要講 多謝明白 XD
下!咁C姐又唔洗咁!我都係想push下條thread姐

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-19 01:52 PM 發表 查看引用來源

下!咁C姐又唔洗咁!我都係想push下條thread姐

其實... 我係C兄!

引用:
原帖由 田緣綠周 於 2015-1-19 10:28 AM 發表 查看引用來源

空氣係流動既。。。無論右或左轉都係無分別。
要keep住有幾難呃…太多野係互動啦…朋友係互相包容,只係世界這麼大,有時妳的心卻那麼少

只不過叫你出門口然後關門!

當彼此某一方唔係想朋友咁簡單已經死直。。

雖然恢復唔到當初單純的美好。

世界這麼大。。

引用:
原帖由 wccitycc 於 2015-1-19 12:07 PM 發表 查看引用來源
KEEP 住only friend....
呢樣野要好相方面... 其實都幾難
一個好珍惜想keep住只係朋友, 另一個唔想只係朋友關係,
漸漸就會有變化
keep唔到咖啦,當某啲嘢,過火咗就係過火。

一旦over the line...一切cant go back.

引用:
原帖由 ttmomoho 於 2015-1-19 12:10 PM 發表 查看引用來源

愈來愈覺得你口硬心軟
始終人非草木
Anyway. Bygone is bygone
我認我係。(╯﹏╰)b   

豆腐心,爆仗嘴就係我。。。

引用:
原帖由 wccitycc 於 2015-1-19 02:06 PM 發表 查看引用來源

其實... 我係C兄!
哈哈哈哈。so funny you guys 2

不小心入黎推左思一野,hehe

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-19 02:13 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈。so funny you guys 2

:smile_30::smile_30:

Hello

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-19 02:11 PM 發表 查看引用來源

keep唔到咖啦,當某啲嘢,過火咗就係過火。

一旦over the line...一切cant go back.

係~ 不過其實好睇雙方面
其中一個唔想/唔得, 已經GAME OVER

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆