上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  53.5k

引用:
原帖由 無人有 於 2015-1-18 12:28 AM 發表 查看引用來源
我有幫襯啵

哈哈哈哈,有咩??

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-18 12:41 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈,有咩??

有呀!見你返又再入

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-17 10:10 PM 發表 查看引用來源
有個舊人,舊朋友,終於翻嚟了。

係我呢段時間,比咗首歌我:昨遲人。

遲了聽你細訴 你曾迷途和那理想跟前途 多麼糊塗
遲了半秒約你晚飯漫步在那海濱公園一雙足印 如同共舞
這戀愛的信徒 再一 ...
傻啦講呢d

Support

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-17 06:24 PM 發表 查看引用來源

Aiya 哈哈!我都食唔晒咁多men
輸左個朋友係我地做唔到朋友,因為人已失蹤!
哈哈!

不如寫出來抒發下?

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-17 09:04 AM 發表 查看引用來源
Morning everybody
My heart tells me that she feels Lonely

Time heals !
Think positive ...
The best is yet to come

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-17 10:10 PM 發表 查看引用來源

幸福lor !
朋友關心>狗公傷害
重新出發啦

引用:
原帖由 ttmomoho 於 2015-1-18 09:08 AM 發表 查看引用來源

不如寫出來抒發下?
冇架,個日都好地地;半夜一個message 第朝咩contact都 off哂!算!可能佢真係冇曬辦法至咁做!

引用:
原帖由 ttmomoho 於 2015-1-18 09:10 AM 發表 查看引用來源

Time heals !
Think positive ...
The best is yet to come
睇過掌~話佢係我最後一個!可能佢之後都晤會再有!

引用:

C姐,係咪你澳洲sl?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆