上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  53.5k

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-16 04:51 PM 發表 查看引用來源

其實我琴晚已經forgiveness,而且發覺自己掛念嘅係澳洲sl...

點知隻狗公,琴晚係背後做手腳,又挑撥離間,道人長短,說人是非,想黑白顛倒。咁我忍唔到咯!!好想丟7佢,發洩下都好啊!

http ...
原諒他人對自己係一件好事呀:smile_40:

澄清真相,但唔好激親自己啦:smile_40:

引用:
原帖由 degree06 於 2015-1-16 04:56 PM 發表 查看引用來源
原諒他人對自己係一件好事呀:smile_40:

澄清真相,但唔好激親自己啦:smile_40:

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-16 05:04 PM 發表 查看引用來源

hi:smile_40:

啱嘅,放過佢等於放過自己。

狗咬你一啖唔通你咬翻狗一嘢咩。

whatever, he deserved it.

引用:
原帖由 wccitycc 於 2015-1-16 04:05 PM 發表 查看引用來源

你唔係... 有感覺既無波妹你唔會要
大波冇感覺你都會殺!
但我係冇感覺, 幾正都唔會有意慾
haah~ 你說得對
只要大波, 身材好 我就食得架啦:smile_o05:

再進一步~ 當然最好大波得黎又有feel~

我太貪心:smile_o13:

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-16 04:51 PM 發表 查看引用來源

其實我琴晚已經forgiveness,而且發覺自己掛念嘅係澳洲sl...

點知隻狗公,琴晚係背後做手腳,又挑撥離間,道人長短,說人是非,想黑白顛倒。咁我忍唔到咯!!好想丟7佢,發洩下都好啊!

http ...
好多野係整定~
適當時候就會俾妳睇清楚

引用:
原帖由 wccitycc 於 2015-1-16 05:31 PM 發表 查看引用來源

好多野係整定~
適當時候就會俾妳睇清楚
唔知我幾時至係適當時候俾我知道發生咩事昵?

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-16 05:24 PM 發表 查看引用來源

haah~ 你說得對

其實邊有貪唔貪心
大家知大家想搵乜就得

引用:
原帖由 wccitycc 於 2015-1-16 05:35 PM 發表 查看引用來源

其實邊有貪唔貪心
大家知大家想搵乜就得
:smile_o06: 我非常之清楚架~~

師兄呢!? 即係無話中意咩類形?

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-16 05:24 PM 發表 查看引用來源

haah~ 你說得對

有自己嘅追求係好事,寧缺毋濫。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆