上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  53.4k

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-16 02:03 PM 發表 查看引用來源

wow !   鄭子成 ! 佢老mo一定有陰謀 !
好多男人都係咁搵食
我之前係d app度,
好多男人都叫我扮唔搵食 , 咁就易呃到女食
但要呃反黎 我寧願唔7食
同迷姦有咩分別 ! diu !

我相反 我把聲俾人話似金魚佬
但 ...
哈哈哈,衰在我睇錯人,當初叫人invite佢入group, 無事咖開頭。但後尾,唔同人有心事,都會開解,係,佢係關心嘅係細心嘅。直至某日我情緒失控,佢又陪我傾,傾通宵啊丟。

真係感撚動咖,之後佢重施故技,或者當時佔有慾過強導致其他嘢都睇唔順眼,話覺得邊個邊個都對佢有興趣但佢只屬於我。嘴上說不身體卻很誠實,有個索人妻睇啱自己喔,表面上就話無興趣。實際上。。。

哇,咁你嘅opening又太過直接了吧,女女感受唔多好咖喔。

引用:
原帖由 wccitycc 於 2015-1-16 01:56 PM 發表 查看引用來源

冇話頂唔頂得順
師兄你要搵既係sex同大波, 當然唔會有呢種心機
我想搵既係有感覺既sex.... 唔係要多, 係要岩
同意

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-16 02:18 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈,衰在我睇錯人,當初叫人invite佢入group, 無事咖開頭。但後尾,唔同人有心事,都會開解,係,佢係關心嘅係細心嘅。直至某日我情緒失控,佢又陪我傾,傾通宵啊丟。

真係感撚動咖,之後 ...
最撚憎呢d撚樣 ! 把口話唔中意
又要踏人 話人地唔得  轉個撚頭走去食人地 撩人地
勁撚但莊
我頂唔順d人乜都狗, 見人講人話
真係心諗  條9有無咁撚痕呀 !?
有d仲離普 相都未見過又話人靚女又乜又7

咁無計 我又唔中意跟大隊咁去溝女哄女搵食
所以我索性直接pm  私底下傾 搵食
唔得既, 咪係po度直接話想食囉~

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-16 02:29 PM 發表 查看引用來源

最撚憎呢d撚樣 ! 把口話唔中意
又要踏人 話人地唔得  轉個撚頭走去食人地 撩人地
勁撚但莊
我頂唔順d人乜都狗, 見人講人話
真係心諗  條9有無咁撚痕呀 !?
有d仲離普 相都未見過又話人靚女又乜又7

咁無計 ...
無錯啊,佢就係咁咯,對人地評頭品足之後就私下接觸人地。然後係人地面前呢,又話唔鐘意我呢種類型,救命,狗到。

唔係我地大家同時cap圖都唔知佢咁撚樣。

反正真係好狗!!

咁你pm得有技巧啲咯。。。。太直接,女女會怕會無技巧。

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-16 01:42 PM 發表 查看引用來源

:smile_o12:  你下面
濕濕~

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-16 02:38 PM 發表 查看引用來源

無錯啊,佢就係咁咯,對人地評頭品足之後就私下接觸人地。然後係人地面前呢,又話唔鐘意我呢種類型,救命,狗到。

唔係我地大家同時cap圖都唔知佢咁撚樣。

反正真係好狗!!

咁你pm得有技巧啲咯 ...
我都聽過有咁既人囉 !
仲要同我扮fd , 又係私下唱我

不過我從來都無所謂 狗口長不出象牙
我問心無愧

我又唔想用咩技巧 ! 我一開始會講明來意先
對方ok 先會用d技巧, 否則都唔會再繼續落去
我會搵過個食

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-16 02:42 PM 發表 查看引用來源

我都聽過有咁既人囉 !
仲要同我扮fd , 又係私下唱我

不過我從來都無所謂 狗口長不出象牙
我問心無愧

我又唔想用咩技巧 ! 我一開始會講明來意先
對方ok 先會用d技巧, 否則都唔會再繼續落去
我 ...
哎。佢差啲搞到我同人妻反面,好彩搞清楚件事,唔係我就變咗你口中,"又要扮frd又要私下唱"果種人了。

啱嘅,講明來意之後再進攻咯,好過啲狗公扮唔食唔食,點知一個都唔錯過咁。

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-16 02:48 PM 發表 查看引用來源

哎。佢差啲搞到我同人妻反面,好彩搞清楚件事,唔係我就變咗你口中,"又要扮frd又要私下唱"果種人了。

啱嘅,講明來意之後再進攻咯,好過啲狗公扮唔食唔食,點知一個都唔錯 ...
搞到人地反面仲撚賤
為左食女搞咁多野出黎既人
真係得撚閒既姐 !
真係食飽女無野好做 !

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-16 02:54 PM 發表 查看引用來源

搞到人地反面仲撚賤
為左食女搞咁多野出黎既人
真係得撚閒既姐 !
真係食飽女無野好做 !
差啲啫,好彩我地嘅友情無想象中咁脆弱。

明顯佢餓過頭就真!

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-16 03:04 PM 發表 查看引用來源

差啲啫,好彩我地嘅友情無想象中咁脆弱。

明顯佢餓過頭就真!

有時好怕呢d人架
都唔知邊句真同假
做朋友都驚, 咪話做sl sp呢d野
有無病都唔知 咁撚雜食

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆