上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  53.4k

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2015-1-16 10:52 AM 發表 查看引用來源

又漏左喺雪櫃

快d用aa膠痴實

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-16 10:56 AM 發表 查看引用來源

快d用aa膠痴實
唔見左……

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2015-1-16 11:03 AM 發表 查看引用來源

唔見左……

buy onela~

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-16 10:12 AM 發表 查看引用來源
仲有啲仲恐怖...就係話自己好放得開...好明白玩法...但係唔知點解...happy完後...電話響不停...不停死纏話要做朋友...大佬...我想要負責...我搵男友啦...我仲咩要搵你黎滿足我...我就係貪無手尾之嘛...呢種男人 ...
totally agree!!

回覆 274# 的帖子

有次...有個...其實估到佢係想上我既...不過我又冇咩興趣...

明知我同緊另一個一齊...都明知我地咩關係...打黎話: 妳係邊呀,幾時走呀...我過黎車妳返屋企啦...好冇?

我覆佢...其實呢...我係一個人類黎...唔需要兩架車送我返屋企...斬唔開架...抑或定係你想叫人地車我去九龍灣...之後我轉車比你送我返屋企吖???醒未呀你???:smile_38:

隔離條友係度爆笑...

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-15 08:41 PM 發表 查看引用來源
part 2:

神交soulmate,我唔知自己可以去到幾盡。曾經以為,咁柏拉圖嘅愛情我高攀唔起因為自問係個低俗嘅人,但直至遇到佢,我第二個sl, 曾經以為我可以等佢,佢會翻來。

知道佢忙,所以盡可能咁等 ...
Soulmate? 一聽到就心痛

[quote]原帖由 飛機思 於 2015-1-15 09:31 PM 發表 查看引用來源

話放棄,談何容易?

或者有家庭,有所顧慮,有所畏懼。

或者貪心,或者怕,新嘅未必適合長久,咁點算?

長痛不如短痛,也許是好的!你都好,都仲可以同佢對話!
我連對話機會都冇!

回覆 277# 的帖子

我曾經都有諗過...長痛不如短痛...忍左一年...冇再搵呢個人...

但係...可能因為習慣...可能因為依賴...最終都係放棄唔到...

始終講永遠容易過做...:')

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-16 12:06 PM 發表 查看引用來源

Soulmate? 一聽到就心痛

點解心痛呀 咁幾好呀 sweet d

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-16 12:13 PM 發表 查看引用來源
我曾經都有諗過...長痛不如短痛...忍左一年...冇再搵呢個人...

但係...可能因為習慣...可能因為依賴...最終都係放棄唔到...

始終講永遠容易過做...:')
咁而家點?有冇繼續?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆