上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  53.2k

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2015-2-16 08:36 PM 發表 查看引用來源
思妹真幸運哦,找替身都會笑
一路以為當替身會受傷害,但估不到找替身倒頭來受傷的也是自己:smile_39:
咁以為佢係mr.right點知自己發現佢只不過係替身,咁真係會笑咖嘛,笑佢之餘都笑自己。

╮(╯▽╰)╭

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-16 09:37 PM 發表 查看引用來源

咁以為佢係mr.right點知自己發現佢只不過係替身,咁真係會笑咖嘛,笑佢之餘都笑自己。

╮(╯▽╰)╭

思妹係咪好多時都係感覺行先,係感情上(包括找SL)都係睇下有冇feel先?

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2015-2-16 09:54 PM 發表 查看引用來源
思妹係咪好多時都係感覺行先,係感情上(包括找SL)都係睇下有冇feel先?
絕對係。用某人嘅說話就係,我精神屬性都好高下。

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-17 12:54 AM 發表 查看引用來源

絕對係。用某人嘅說話就係,我精神屬性都好高下。

我都係感覺行先嘅。
精神屬性~咁似高逹嘅
btw 我正話睇煙花易冷個 post 見到思妹串人啲留言好攪笑:smile_30:
咦!思妹未瞓咩?

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2015-2-17 01:06 AM 發表 查看引用來源
我都係感覺行先嘅。
精神屬性~咁似高逹嘅
btw 我正話睇煙花易冷個 post 見到思妹串人啲留言好攪笑:smile_30:
咦!思妹未瞓咩?
哈哈哈,啱睇就覺得搞笑,唔啱睇就會俾人話我好撚死串。??

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-17 08:39 AM 發表 查看引用來源

早晨呀思妹食咗早餐未呀
咁又係呀,好笑在見妳串完一個又一個:smile_30:
不過啲C兄都好大方任妳串,哈哈哈
其實咁樣串下吹下水嗰種感覺幾好吖:smile_34:

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-17 08:39 AM 發表 查看引用來源

Wakaaaa

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-16 09:37 PM 發表 查看引用來源

╮(╯▽╰)╭

人生總會兜兜轉轉, 有d事情唔會咁平坦得到, 只要你保持自己的信念.........
今天的過去, 就你明天的曙光

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-17 09:08 AM 發表 查看引用來源

Wakaaaa

morning, yan

有冇再買返支酒再嘆過呀:smile_o10:

引用:

morning 思..........

串.........都係個性的表現

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆