上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  53.2k

引用:
原帖由 煙花易冷 於 2015-2-16 06:56 PM 發表 查看引用來源

可借不是你,陪我到最後。。。。。

C姐!我想哭了

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2015-2-16 03:10 PM 發表 查看引用來源

有些時候心跳回憶的一周,勝過以往跟別人的相愛十年:smile_34:
但part 3呢個一周,驀然回首,發現原來係個笑話。

十分提神的替身笑話。哈哈哈。宜家諗翻都想笑。

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-16 07:21 PM 發表 查看引用來源

C姐!我想哭了

唔駛喊,好快會遇到啱既人

:smile_40::smile_40:
引用:
原帖由 煙花易冷 於 2015-2-16 06:56 PM 發表 查看引用來源

可借不是你,陪我到最後。。。。。

煙花易冷-林志炫版,每次聽對眼都紅哂,淚在眼眶內打轉:smile_40:

:smile_24:
引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-16 07:21 PM 發表 查看引用來源

C姐!我想哭了

聽完林志炫版本的煙花易冷再哭也未遲喔
雨紛紛 舊故裡草木深
我聽聞 妳始終一個人

雨紛紛 舊故裡草木深
我聽聞 妳仍守著孤城

聽親哩四句,啲眼淚都在眼眶內打轉:smile_24:

引用:

C姐!我想哭了

dun cry coz it is over

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2015-2-16 08:23 PM 發表 查看引用來源
:smile_24:聽完林志炫版本的煙花易冷再哭也未遲喔
雨紛紛 舊故裡草木深
我聽聞 妳始終一個人

雨紛紛 舊故裡草木深
我聽聞 妳仍守著孤城

聽親哩四句,啲眼淚都在眼眶內打轉:smile_24:
當發現所有“聽聞”都唔係事實既時候,果種心痛既感覺係完全唔知點形容

引用:
原帖由 煙花易冷 於 2015-2-16 08:30 PM 發表 查看引用來源

當發現所有“聽聞”都唔係事實既時候,果種心痛既感覺係完全唔知點形容

因為你對對方仲有情

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-16 08:04 PM 發表 查看引用來源

但part 3呢個一周,驀然回首,發現原來係個笑話。

十分提神的替身笑話。哈哈哈。宜家諗翻都想笑。

思妹真幸運哦,找替身都會笑
一路以為當替身會受傷害,但估不到找替身倒頭來受傷的也是自己:smile_39:

引用:
原帖由 煙花易冷 於 2015-2-16 08:30 PM 發表 查看引用來源

不過掉轉角度睇,當發現所有“聽聞”都唔係事實既時候,個心都鬆咗一啖氣架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆