上一頁下一頁
發新話題

紐約工作的故事 P1 #1, P 3#31,P5 #67, P9 #129,#134, P15#215, P17#245(完)

收藏  |  訂閱
301  55.1k

今日要返工嗎?

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-6 09:41 AM 發表 查看引用來源
我地剛相識㗎咋,我連佢個名都唔知係乜。
但柝開好似叫sp coach 或 coach sp, wahahahahahha:smile_30::smile_30::smile_30:

妳呢,Dinner 食咗乜呀?
咁你孖寶咪互相了解下law 個名咁都比你折到!睇來香港的教育制度無打沉你D creativity woo!! Wakaka!!!

遲左一日復你,5好意思!我一日食一餐!食左lunch了!

引用:
原帖由 kai226 於 2015-4-6 10:34 AM 發表 查看引用來源
有冇諗過番香港發展
最終都會返香港!家人都在香港
如果陳生叫我留底又別話!發緊夢!haha!

引用:
原帖由 badboy814 於 2015-4-6 09:00 PM 發表 查看引用來源
今日要返工嗎?

Easter Monday ah

紐約工作的故事 P1 #1, P 3#31,P5 #67, P9 #129,#134, P15#215, P17#245(完)
PART V (接下来無乜引人入性埸面,因為我好醉,段段地片,5係好記得D細節,師兄姐們當故事睇吧!請見諒)

其實接下來的日子,陳生一個星期都會搵我一次或兩次,5係次次都有sex,不過有親佢都係飲到wing曬先來搵我,咁佢搵我我又一定會比佢上黎!同佢一齊再飲!我覺得佢一有5開心就會搵我!但佢又5會講咩事!飲好多,飲到咁上下佢就會鍚我!這刻是我最享受的!我總覺得佢5多5少都應該係鍾意我!佢真係狂鍚我架!錫好耐好耐好耐!之後先攬我埋床。咁之後梗係攪野啦!不過醉左無乜前無乜後戲,攪完就瞓教!中間無乜大印像。

每次佢都會喺到瞓,我5瞓得耐,通常早過佢幾個鐘起身,望著佢瞓, 摸下佢個頭,掃下佢D頭髮,攬下佢,聞下佢!鍚下佢!有時想同佢有多次!不過佢瞓得好琳!5會攪醒佢啦!同埋我知道佢唔飲醉酒係5會同我攪!佢起身就會去沖涼換衫返工,變左另一個人,對我都幾冷淡,即係5會好似醉左咁錫我攬我,拖手都冇。

引用:
原帖由 sylvia_anna 於 2015-4-7 06:16 AM 發表 查看引用來源

最終都會返香港!家人都在香港
如果陳生叫我留底又別話!發緊夢!haha!

Hey Anna ..
There's always nice to hv something / someone in life you long for !!!
:smile_o13:

引用:
原帖由 sylvia_anna 於 2015-4-7 06:13 AM 發表 查看引用來源
咁你孖寶咪互相了解下law 個名咁都比你折到!睇來香港的教育制度無打沉你D creativity woo!! Wakaka!!!

遲左一日復你,5好意思!我一日食一餐!食左lunch了!
咁佢個名真係一睇就見到either sp coach or coach sp 嘛:smile_13::smile_13::smile_13:

妳減肥呀?:smile_41:

引用:
原帖由 sylvia_anna 於 2015-4-7 07:03 AM 發表 查看引用來源
PART V (接下来無乜引人入性埸面,因為我好醉,段段地片,5係好記得D細節,師兄姐們當故事睇吧!請見諒)

其實接下來的日子,陳生一個星期都會搵我一次或兩次,5係次次都有sex,不過有親佢都係飲到wing曬先 ...
Nice !!:smile_o06:

我主觀覺得mr chan 喜歡響失意時揾你,好難得喎!一個人吾開心時,可能收埋自己,或者揾朋友去解煩,佢唸到你係好事,因為開心時大把人響身邊歡呼!
你吾會煩佢狂問佢吾開心嘅原因,just being a company ...I think he feels comfortable to be with you at his downs. You r a peaceful harbour for him at least for now !

Just dun feel being used even he change his harbour someday (just in case)... That's the only point you ve got to prepare well mentally although it's easier said than done.

The way you enjoy being with him when he's still sleeping ... Very sweet and intimate ....

made me think of this song and I wanna share with you

http://youtu.be/oR68oAtWY-c

Stay positive 師姐

NYC too

好難得遇到系NY的人,E 家仲系NY ?

Anna ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆