為她的準備好一切,但失敗了,更新(#5,#17,#21)

收藏  |  訂閱
25  4.0k

雖然我話係曾經,以為我唔成功,其實我係成功左嘅。
引用:
原帖由 為了她的爽 於 2015-4-26 07:38 PM 發表 查看引用來源
呢樣野,當人大左知道sex係雙方既,一家想做

好吸引,支持!

好彩仲有人支持下,我仲怕自己講一大堆廢話無人會睇,因為平時睇其他c打巴打個d,睇一陣都扯了,我仲講緊廢話:smile_13:

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-4-26 08:32 PM 發表 查看引用來源
i want try this "chiu chui" "pun shui"~:smile_o05:
你應該經常可以享受到,可為試呢?:smile_34:

thank you your report:smile_40:

你講到你咁經驗豐富,咁上嚟介紹自己,定是想分享失敗經驗呀?
引用:
原帖由 為了她的爽 於 2015-4-26 19:29 發表 查看引用來源
咁上次講到我知道有幾個要決啦,第一令女方輕鬆又興奮,咁呢方便我係引版睇到好多女性都話搵男技師按摩都會搞到初時輕鬆之後又興趣,更加會有需要,咁我本身一向按摩都有兩手起碼唔會整痛對方,於是我決定用呢個方法 ...

上回講到所有野準備好啦,咁當然用咁多工具同做咁多新野,一定要得女方同意啦,就算唔係女友都要尊重對手嘛,咁溝通後佢話可以一試,咁我即時色心起啦咁就搵左個地方,因為要假期前搞呢d野,係中間呢段時間我就練下手力呀又練下條利,不過得幾日係急左但總算努力過,過左幾日限期到了……咁到當晚我地就去爆房啦,一上到房飲d酒搞下氣氛,就沖涼啦……沖完我就叫光豬咁訓係床上等我,跟住我就拎支按摩ky出黎幫佢按摩,一開頭當然按左上身背肩位啦,之後一路遊走跟住一路一路落,一開頭佢係咁笑話痕,我就只好叫佢放鬆d享受下,幫佢按既同時我經已扯到阿媽都唔認得,咁當然我要忍住啦如果唔係目的都未達到插左落去交左貨咪白費心機?咁跟住我開始按佢個大patpat可能人地話個到神經多佢開始舒服了,一路按下patpat又遊走到小腿又到返上身……跟住feel到佢開始熱身了,就叫佢另轉…………之後係點?待續吧

引用:
原帖由 A1000 於 2015-4-27 08:51 AM 發表 查看引用來源
你講到你咁經驗豐富,咁上嚟介紹自己,定是想分享失敗經驗呀?
留意返……我講左去全部睇網睇資料,係無潮吹方面經驗,另外就失敗左小小啦

thanks for your sharing

引用:
原帖由 markluk123abc 於 2015-4-27 01:45 PM 發表 查看引用來源
thanks for your sharing
感謝支持

前往最後回覆