上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  54.8k

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-28 08:41 PM 發表 查看引用來源

又話最辛苦頭兩個星期?點解我今個星期越來越嚴重?我呢幾日開始一粒聲都冇出過,唔想講嘢!好depress咁自閉

因為你想留返同我地講!!

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-28 09:07 PM 發表 查看引用來源

其實,都需要個過程,由一開始嘅激動,到唔開心,然後到消極,自我否定,自閉,再到最後嘅接受。

需要一個過程同時間咖,傻瓜。比啲時間自己,同個心啦。

http://n2.hk/d/images/r1 ...
來自星星的你??

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-28 09:57 PM 發表 查看引用來源

一個人突然消失係好恐怖,一個一齊差不多3年嘅人可以一個半夜消失,一朝瞓醒好似唔認識自己咁!然後我慢慢發現佢嘅離開原來係一件好恐怖嘅事!

http://n2.hk/d/images/r10/mobil ...
走左就算啦
唔好再深入諗落去
只會令自己更唔開心

哇,暗狼兄,多謝你咁比面,會review翻啲post, 好有心,多謝。

推~~~~~~

推~~~~~~

推~~~~~~

推~~~~~~

引用:
原帖由 chinahan 於 2015-1-29 02:52 AM 發表 查看引用來源
推~~~~~~
er...無需咁樣幫我推post, 我唔需要but thank you...

我寧願,你,留得有質量嘅msg reply, thanks anyway.

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-26 02:18 AM 發表 查看引用來源
最近嘅狀態...無欲無求,不痛不癢...但,我唔鐘意咁嘅狀態,不心疼代表不心動。我甚至今晚同朋友講,我想搵個可以比到心痛感覺我嘅人,喺咪好自虐?我唔知。

果種心痛,自我同你恢復朋友 ...
黎個有質量既

呢種傷痛人人都有機會經歷我都唔好意思叫你快D忘記
心會痛先証明你識愛一個人麻

與其一直尋找更多痛証明感覺存在不如痛苦之上搵力量去建立好既感情

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆