上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  54.8k

引用:
原帖由 uncleblue 於 2015-1-27 10:51 AM 發表 查看引用來源
噢.......唔記得講.......Good Morning ~:smile_34:
gd morning Mr. uncleblue

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-27 11:14 AM 發表 查看引用來源

gd morning Mr. uncleblue
早晨Yan~

引用:
原帖由 uncleblue 於 2015-1-27 10:50 AM 發表 查看引用來源
妳不樓都係一個我行我素,灑脫自如,性格比男仔更男仔既人,其實寫得出妳都預左會hurt到人,但係呢D係妳既表達方式,妳有妳既權利,叔叔唔相信妳會為呢個原因而唔再update~
啱,就係你果句我行我素,獨行獨斷。。。。我update post就係唔想隱瞞任何嘢。

我寧願揾可以坦然接受嘅人,好過要我呃呃氹氹,你瞞我瞞咁。。。。

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-26 09:47 PM 發表 查看引用來源

希望我呢份自虐唔會成為習慣。

因為有人提醒緊我。係時候要close the fucking file...

但我唔知,幾時會心息去close....哈哈哈哈。

咁都好d~ 我有d自虐傾向~"~ !

有心既,. 逼自己去忘記啦~
大把野值得你去爭取,~

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-27 11:58 AM 發表 查看引用來源

啱,就係你果句我行我素,獨行獨斷。。。。我update post就係唔想隱瞞任何嘢。

我寧願揾可以坦然接受嘅人,好過要我呃呃氹氹,你瞞我瞞咁。。。。

http://n2.h ...
知道過去及現在的想法, 更有利大家的發展

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-26 09:47 PM 發表 查看引用來源

希望我呢份自虐唔會成為習慣。

因為有人提醒緊我。係時候要close the fucking file...

但我唔知,幾時會心息去close....哈哈哈哈。

擇個好日,動土!陪妳!

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-27 12:14 PM 發表 查看引用來源

擇個好日,動土!陪妳!

順手種埋金

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-27 12:02 PM 發表 查看引用來源
咁都好d~ 我有d自虐傾向~"~ !

有心既,. 逼自己去忘記啦~
大把野值得你去爭取,~
其實,唔洗逼嘅,可以忘記始終能忘記。或者只不過某日,心裡還會泛起漣漪而已。

嗯,好多人同我講,you deserved better..

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-27 12:19 PM 發表 查看引用來源

其實,唔洗逼嘅,可以忘記始終能忘記。或者只不過某日,心裡還會泛起漣漪而已。

嗯,好多人同我講,you deserved better..

舊記憶~ 講不出有多種~
時刻忍忍作痛

引用:
原帖由 3P2Q 於 2015-1-27 12:07 PM 發表 查看引用來源

知道過去及現在的想法, 更有利大家的發展
係啊,乜7都唔知,會快樂嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆