上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  54.8k

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-26 09:45 PM 發表 查看引用來源

well, 可能我鬼妹仔性格啦,我過開新曆年咖,下年,即係2016年。

Wakaaaaa Siu sai me

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-26 02:18 AM 發表 查看引用來源
最近嘅狀態...無欲無求,不痛不癢...但,我唔鐘意咁嘅狀態,不心疼代表不心動。我甚至今晚同朋友講,我想搵個可以比到心痛感覺我嘅人,喺咪好自虐?我唔知。

果種心痛,自我同你恢復朋友 ...
越痛... 越愛...
就好似SM 咁
有人唔明, 有人享受過程

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-26 03:15 AM 發表 查看引用來源

快樂會傳染,但痛,我唔想。希望你安好。。

希望你紓發完會無事

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-26 02:17 PM 發表 查看引用來源

我喊唔出,無心痛感,所以喊唔出。

唔好困住自己, 多D 出去啦

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-26 04:33 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈。我都係,我都以為好得差不多。

但其實好似從來未好過,可能我享受果隻痛。好享受有人比到咁嘅痛感我。

呢種痛感可以享受好多年

即使你已經重新開始

呢幾日我發夢見返十年前既佢訓醒我個心都仲好痛

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-26 05:03 PM 發表 查看引用來源

收皮啦,真係唔想講粗口都逼撚我講。

你啲reply前言不搭後語,真係不知所謂。

無痛你係唔會有快樂嘅對比。

思唔好嬲啦
無佢既九唔搭八又突顯唔到我地關心你者

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-26 05:55 PM 發表 查看引用來源

係,無錯。彼此都有感情。

好似我話齋,呢啲嘢,唔沉唔好玩咖。哈哈哈哈

睇完呢句, 再睇返TOPIC

心  有時真係不可控

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-26 02:54 AM 發表 查看引用來源

係...仲可以心痛,代表心,未死。

上了心,才會有痛楚
今朝坐車返工,都控制唔到咁流眼淚
不停咁回憶同佢既點滴
心痛既感覺,太可怕了

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-26 06:30 PM 發表 查看引用來源

我好想sms 佢,不過可能佢都唔會覆!

忍唔住 SMS, 通常結果都係令自己再痛多次

今晚係KTV night,lol.

没有余温证明了今夜这里没有人
我可以睡得很安稳也不想留灯
你没有责任也可以当做从来没发生
快乐后当你疲倦了又在哪栖身
寂寞让你更快乐贪图暂时微醺的气氛
你越迷恋陷的越深
当你透露一个吻情愿拥抱寂寞的沉沦
只要一起附和什么都别问
用微笑配合努力扮演好你要的角色
闭上眼呼吸那么忐忑都不是真的
你不会记得每一个伪装快乐的眼神
沉默了当你痛哭失声我会打开门