上一頁下一頁
發新話題

紐約工作的故事 P1 #1, P 3#31,P5 #67, P9 #129,#134, P15#215, P17#245(完)

收藏  |  訂閱
301  55.1k

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-4-5 01:13 PM 發表 查看引用來源
有時突然間轉CHANNEL會唔會突然無哂興致囧....?
((不過個腦一片空日都應該無咩諗到-3-......
我地好多時英語對話!perfectly bilingual , no worry haha!!!

引用:
原帖由 Scoachp 於 2015-4-5 12:55 AM 發表 查看引用來源

吾洗私下講,遲D喺自己post 度講,寫緊⋯⋯
快D關心下樓主NYC buddy 仲好啦
甘眞想快d睇到!!! 除了樓主關心埋你都仲得

引用:
原帖由 Ryan_Chu 於 2015-4-5 01:45 PM 發表 查看引用來源
甘夜未訓?掛住某人呢???
係24小時掛!宜加好好多啦!都可以掛下你地! Hehe:)

引用:
原帖由 sylvia_anna 於 2015-4-5 01:54 PM 發表 查看引用來源

Super enjoy!!! 其實真係5好傷春悲秋,自己5開心!係完全冇用!因為我都無得control 件事!反而宜家睇開左,做個等待情人(我其實當佢鍾意我)等到係bound!等5到自己都要識kill time! 上�>>
Wa...解開左我心結呀

引用:
原帖由 sylvia_anna 於 2015-4-5 02:01 PM 發表 查看引用來源

佢每次晩上搵我都wing 曬Ka! 未見過正常程況!第曰有話你知:P

次次都係醉架,吾怪得你話好中意佢陣酒醉味好sexy la !
咁醉左仲靚吾靚仔呀?

引用:
原帖由 Scoachp 於 2015-4-5 01:51 PM 發表 查看引用來源

好叻啊你
咁你平時做野係咪好忙架?
比較容易又pretty 又positive 響件事上面呢?
忙到嘔Ka!!! 老闆成日想發大D野來做,但又5識plan好!佢好好命Ka! 成日都賺好多$,但佢做生意手法就....

佢曾經想送我比人攪!我雖然鐘意$!5好攪D咁既野!有機會同大家分享!

係你地令我positive 左 ️hehe

引用:
原帖由 sylvia_anna 於 2015-4-5 01:06 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈,連我地都掛?吾怕陳生睇到

引用:
原帖由 sylvia_anna 於 2015-4-5 02:06 PM 發表 查看引用來源

樓主真係sweet
仲邊有時間掛我地吖?!
我同你差吾多
我就24小時

1440 分鍾
86400秒
都掛住my dear :smile_o05:

引用:
原帖由 Scoachp 於 2015-4-5 02:11 PM 發表 查看引用來源

次次都係醉架,吾怪得你話好中意佢陣酒醉味好sexy la !
咁醉左仲靚吾靚仔呀?
靚爆!佢5醉果時好正常,真係朋友咁!淨係傾下計,講下自己,問候下我!好客氣!5鍾意咁!鐘意佢一見到我就車我!狂車!好sweet!

引用:
原帖由 Ryan_Chu 於 2015-4-5 02:13 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈,連我地都掛?吾怕陳生睇到
佢5識睇中文Ka!5係我都5夠擔寫出來!比佢見到我share出來實打巴我!
思念其實係一種寄託!宜家託多D響到咪感覺上託少D係佢到law!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆