上一頁下一頁
發新話題

紐約工作的故事 P1 #1, P 3#31,P5 #67, P9 #129,#134, P15#215, P17#245(完)

收藏  |  訂閱
301  55.1k

引用:
原帖由 Ryan_Chu 於 2015-4-5 01:35 AM 發表 查看引用來源

你好開心? 系指跟左呢位好老闆or 可以繼續留系度見陳生!?:smile_46:
老闆除左出糧個下令我開心外!最好5好見到佢啦!
開心係仲有機會見chan San 呀!I miss him so much!!

引用:
原帖由 sylvia_anna 於 2015-4-4 01:26 PM 發表 查看引用來源

老闆除左出糧個下令我開心外!最好5好見到佢啦!
開心係仲有機會見chan San 呀!I miss him so much!!
明白既, 你5會長留NYC, 所以冇乜可以輸!
重要系你會Keep 到enjoy 每日等待Chan Dan! 吾覺得自已受ing苦?

有乜方法可以聯絡樓主呀

紐約工作的故事 P1 #1, P 3#31,P5 #67, P9 #129,#134, P15#215, P17#245(完)
Part IV
佢除曬我D衫,錫我,French kiss狂鍚!我好enjoy!好耐冇比人錫同攬過!我已經濕到...(我係好容易濕的!D程度係有D過左,張床係可以比我整到濕曬!)
佢由耳仔係咁錫,用條利係我耳仔打圈!再鍚到落頸,到我個胸!雙手我係咁搓我對胸,佢好大力,大力到我兩個波波都好多紅痕,之後佢開始啜我個乳頭!我high到想死!我覺得佢都幾醉,D酒氣喺佢全身散出來,我好鍾意聞佢呢種味道,佢好香好sexy 呀!

之後佢捉我隻手去摸佢JJ,ehhh! 佢好長同粗!我5知有幾長,長過我所遇過的啦(我結婚前有3個男友,2 chinese 1鬼鬼,之後就係我ex老公)佢比鬼鬼都要長啦!心諗,死伙,會好痛!雖然我好容易濕,不過我妹妺唔係幾生性,每次被插唔多唔少都會有D痛,無論幾多前戲都攪唔掂,所以我查實5係好好被插,DlY好D!直到我ex老公教左我隊野之後無曬呢個問題,果時同ex老公攪好多!隊左我地都會上身,可以攪幾個鍾,有機會再同大家分享!

返反來呢邊,我開始摸佢JJ,上下上下咁套弄佢!佢突然間停左,話:「我會頂5順,5好再攪!我會上你!」
我問:「咁我幫你解決得5得?」
C生:「點幫?」
我:「用手!」
C生:「不如用口!」
我:「ehhhhh! 用手啦!」
C生:「你試下啦!」
我好耐冇來,個人好緊張,手勢5好!佢坐左起身!
C生:「我自己来!」
我覺得好囉!之後叫佢瞓底,用口幫佢!我用條利響佢龜頭轉圈!轉呀轉!又用手摸佢蛋蛋!之後含支JJ深入喉嚨!上下上下咁含!佢好長,我啜得幾深都好都無可能啜得曬!我估C都幾滿意,起碼無叫我停話要自己來,我一路啜佢,佢一路用手摸我妹妹,我已經濕到大脾兩邊都濕曬,
佢扶返起我,同我傾計!
佢問我:「你幾耐冇攪?」
我:「同Ex 老公分開後!應該2年啦!」
C又問:「我覺得你想喎!」
我話:「唔得禍!」
C:「咁我自己來!」
我:「唔好啦!我用囗。」
C:「5得,一係來,一係我自己!」
果刻我完全唔想令佢失望,我安全期!來就來啦!
我無答佢,自己瞓底!攬注佢,鍚佢,佢爬上來,大力拉開我打脾,JJ一插直頂子宮,我有D痛!不過舒服既感覺多個痛!唔知點解之後channel 轉左英文

C: I want u soo bad!!
Me: fuck me.
C: My dick is long n hard enough?. What do you want for me?
Me: I want you to fuck me!
C:you bitch!
......中間仲講左好多,5記得啦!

一路插,一路問我有orgasm?我話佢聽我係5會有,好難好耐先有,之後佢就停底,幫我返身轉doggie姿勢!從後面插我插得仲深!係咁打我pat pat! (其實都幾痛)我開始有D頂5順,佢好長,出出入入!下下頂到最入!插左幾百下!OMG!我想來law!佢應該sense 到!係咁加速!我叫左出來話5得啦!我真係5得!呢種感覺我一世都5會忘記!有左orgasm之後,佢又話我係fucking bitch whore!

之後佢返反轉我,爬上來,已經濕到吾使搵好似自己缐入去咁!我死勢收宿,佢摩打插完一輪之後係我入面內射!

佢攬注我!錫我!我地瞓到第二朝,我送佢返工!it's a very sweet feeling!

引用:
原帖由 Ryan_Chu 於 2015-4-5 02:53 AM 發表 查看引用來源
明白既, 你5會長留NYC, 所以冇乜可以輸!
重要系你會Keep 到enjoy 每日等待Chan Dan! 吾覺得自已受ing苦?
之前好覺苦!宜家只係覺得無咩咁!有種佢聽日就會搵我的期盼!

引用:
原帖由 sylvia_anna 於 2015-4-4 07:31 PM 發表 查看引用來源

之前好覺苦!宜家只係覺得無咩咁!有種佢聽日就會搵我的期盼!
睇左你的新文, 吾錯! 令我個腦有哂畫面:smile_47:!!
我諗你好鐘意呢段回憶, 應該想來多幾次?haha...但呢種期盼, 真系冇結果, 你真系要試下放低佢....

造愛耐會痛,是你沒有放鬆自己,隊了之後,整個人都不受你控制地放鬆整個人

引用:
原帖由 sylvia_anna 於 2015-4-5 02:23 AM 發表 查看引用來源
食個飯返來多左好多討論,有DD火藥味!5好傷和氣呀!我好鍾意呢到,你地kind of save my life Ka!! 真係多謝大家比意見我。等我講清楚D我同chan San 的關係,可能幅picture 會清楚D!

陳生由頭到尾都只係用朋友來 ...
good! 加油呀^_^

引用:
原帖由 sylvia_anna 於 2015-4-5 08:15 AM 發表 查看引用來源
Part IV

佢除曬我D衫,錫我,French kiss狂鍚!我好enjoy!好耐冇比人錫同攬過!我已經濕到...(我係好容易濕的!D程度係有D過左,張床係可以比我整到濕曬!)
佢由耳仔係咁錫,用條利係我耳仔打圈!再鍚到落頸, ...
好睇!
佢好醉,仲可以咁勁嘅?!
咁⋯⋯無飲酒時,你咪會被攞命:smile_o13:
爽死吧!

Good, thnx for sharing, PUSH.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆