上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  54.4k

引用:
原帖由 normalone 於 2015-1-23 12:17 AM 發表 查看引用來源

唔怪得我唔覺得你白羊

哈哈哈哈哈哈哈哈哈
金12雙子
人生是多麼的燦爛啊.

就咁望一眼,你個盤都唔簡單
係咁既咩...咁我delete囉...

你班傻婆!!! 星盤等於8字, 唔好亂俾人睇!!!

引用:
原帖由 pk56 於 2015-1-23 12:13 AM 發表 查看引用來源

天蝎唔岩你, 白羊/獅子都係要D直腸直肚既人, 我同我女友, 講野好直把口好賤, 初初第一次約會仲要係佢約我! 哈哈!
天蝎。。。唔知呢,我其實享受佢咁深嘅愛咖。

但太重,我又無力負擔。因為比唔到佢。

其實我覺得,最match我嘅,係天秤咯。。。可以調和油咁調和我。

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-23 12:21 AM 發表 查看引用來源

係咁既咩...咁我delete囉...
屌, 你又攪到我卡一聲笑左出黎, 你個人真係幾趣緻ga bor

唔怪之處女男咁愛你

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-23 12:21 AM 發表 查看引用來源

我又打開星盤...大夫..大夫...點呀..點呀....
唔好叫大夫,我好皮毛,同埋以前睇合盤多(即係睇兩個人關係)
又係睇一眼
你年紀唔大
個盤無咩野(即係個人唔算好complicated.算平衡)
我好眼訓. 未有力氣睇....(呢D野, 好花精神)
另外
盤,有人唔怕公開.
又有人好忌.
得個盤,一般人係計唔番你個時辰八字出來既.
DEL 唔DEL,自己諗啦.

各位晚安,happy friday, 有緣再談

引用:
原帖由 pk56 於 2015-1-23 12:11 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈! 我都好有處女性格, 有D潔癖, 我出街會帶火酒係身, 隨時消毒各樣事物, 如果你出街見到有個好眉好貌又玉樹臨風既男人, 鬼鬼祟祟係度噴火酒清潔個個就係我啦, 不過唔該唔好相認

不過我OK渴求BJ, 因為我女友 ...
先生,我可以講粗口嗎?哈哈哈哈。。。玉樹臨風,底褲穿窿。

引用:
原帖由 pk56 於 2015-1-23 12:30 AM 發表 查看引用來源

屌, 你又攪到我卡一聲笑左出黎, 你個人真係幾趣緻ga bor

唔怪之處女男咁愛你
你係咪暗串我死蠢...你講...XDXDXD

我係可以去到好嗲...我之前最高紀錄係..Eeeeeeeeeeee...到處女男係話: 妳唔好再e喇下...你要咩...講...

我老闆同處女男都好驚我偏咀......所以每次做錯野,都係偏咀...萬試萬靈架....

引用:
原帖由 normalone 於 2015-1-23 12:17 AM 發表 查看引用來源

唔怪得我唔覺得你白羊

哈哈哈哈哈哈哈哈哈
金12雙子
人生是多麼的燦爛啊.

就咁望一眼,你個盤都唔簡單
我覺得自己好typical嘅白羊啵。。。

金12雙子?what is it mean???

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-23 12:29 AM 發表 查看引用來源

天蝎。。。唔知呢,我其實享受佢咁深嘅愛咖。

但太重,我又無力負擔。因為比唔到佢。

其實我覺得,最match我嘅,係天秤咯。。。可以調和油咁調和我。

http://n2.hk/d/images/r10/mob ...
天平我圈子裡真係接近冇, 不過你都唔似一般白羊咁開朗, 好似比較感性同陰沉

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-23 12:35 AM 發表 查看引用來源

我覺得自己好typical嘅白羊啵。。。

金12雙子?what is it mean???

我咪答左你. 人生燦爛囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆