上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  54.3k

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 11:46 PM 發表 查看引用來源

就係珍惜得制,唔捨得放手...

既然講開星座...我同佢同星座...係差幾日生日...而且個樣係差唔多,種感覺就好似對住塊鏡咁...

亦都一如星座書所言...呢對同一星座既人...永遠都只會曖曖昧昧...
同一個星座,唔一定無結果。
講深入d,就始終要開星盤睇。
不過好概括咁講,兩個處女如果走得埋一齊,都唔會係一件簡單事。
而且,亦未必咁易分開。

引用:
原帖由 normalone 於 2015-1-22 11:23 PM 發表 查看引用來源

返來引版無耐(其實我一向都好少打字),我承認我無追上個POST.
討論過就算,不過在我,永遠都認狗公。
天蝎係一種神秘宿命,如果你進入左佢陰暗面,基本上唔會夠佢鬥。
有人主動認,有人打死都唔認。呢啲咪就係區別咯。。

天蝎對於我嚟講,就好似係天生來制衡我嘅。。。。所以對佢,又愛又恨。。。

師兄對天蝎咁熟悉,難道係天蝎?或者所愛之人係天蝎?

師姐講得好有道理,支持你

引用:
原帖由 pk56 於 2015-1-23 12:01 AM 發表 查看引用來源

我個時個個都係咁, 當然有D野我覺得佢係可以唔問我既, 有少少借頭借路咁問我, 咁我個D野係比較專業, 又知佢個人傻傻奸奸, 冇乜品味, 我唔忍心佢做錯決定, 就會幫佢好多囉

咁相似既情況, 你小心D啦, 佢對你係有野 ...
Block我就未試過...佢始終都驚我真係有事個時...搵唔到人...

不過試過嘈到同我講: 我地唔應該再見...亦都一早就唔應該再見...妳要既野,我比唔到妳...祝妳幸福...

後來...我一年後搵返佢...最初佢都好壓抑自己...幫手就真係幫手,不過有次佢又再忍唔住...:smile_35:..就發展成咁喇...個次...只係磨...都磨到我瘀曬...痛足我幾耐呀...

引用:
原帖由 normalone 於 2015-1-23 12:04 AM 發表 查看引用來源

不過好概括咁講,兩個處女如果走得埋一齊,都唔會係一件簡單事。
而且,亦未必咁易分開。
似乎對星座有啲研究,識打開星盤嚟睇。。

太阳:白羊座 18°28' 第11宫
月亮:射手座 26°23' 第7宫
水星:白羊座 06°45' 第10宫
金星:双子座 04°12' 第12宫

上升:双子座 21°08

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-23 12:03 AM 發表 查看引用來源
我就因為太陽係處女座...月亮係雙子座...個人係活潑啲...冇佢咁深沉同mean...但係明佢講咩...諗咩...因為一半都係處女...佢會抹完張椅子先比我坐...而我就會叫佢洗返條毛巾...

所以開房...我地都覺得好污 ...
哈哈哈! 我都好有處女性格, 有D潔癖, 我出街會帶火酒係身, 隨時消毒各樣事物, 如果你出街見到有個好眉好貌又玉樹臨風既男人, 鬼鬼祟祟係度噴火酒清潔個個就係我啦, 不過唔該唔好相認

不過我OK渴求BJ, 因為我女友從來都唔肯! 開房叫雞個D我一次都未試過, 太污糟, 我最怕病菌個種污糟

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-23 12:05 AM 發表 查看引用來源

有人主動認,有人打死都唔認。呢啲咪就係區別咯。。

天蝎對於我嚟講,就好似係天生來制衡我嘅。。。。所以對佢,又愛又恨。。。

師兄對天蝎咁熟悉,難道係天蝎?或者所愛之人係天蝎 ...
我唔係。不過當然遇上過。
加上早年對於星盤有少少皮毛認識。
不過人,當然唔止十二款。

引用:
原帖由 normalone 於 2015-1-23 12:04 AM 發表 查看引用來源

而且,亦未必咁易分開。
因為真係冇咩人會明白處女,處女女好啲...因為仲有魔羯仔陪...但係處女男...刀子口﹑豆腐心...把口係狠到咩咁...但係佢地份人...其實冇咩野...

處女男,把口成日話唔在乎...我最初都信...佢唔在乎我...到重遇...問返佢...佢只係答左句: 我唔開心唔需要全世界知...我自己知就得...就算對方知...咁又改變到個決定咩???如果咁易改變到,就唔係決定黎啦...我尊重妳既決定...

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-23 12:00 AM 發表 查看引用來源

咩啊咩啊。。。。白羊座,好好咖。。。

所以咪唔夠天蝎嚟咯。哎。。。輸硬。

天蝎唔岩你, 白羊/獅子都係要D直腸直肚既人, 我同我女友, 講野好直把口好賤, 初初第一次約會仲要係佢約我! 哈哈!

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-23 12:09 AM 發表 查看引用來源

似乎對星座有啲研究,識打開星盤嚟睇。。

唔怪得我唔覺得你白羊

哈哈哈哈哈哈哈哈哈
金12雙子
人生是多麼的燦爛啊.

就咁望一眼,你個盤都唔簡單

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆