上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  54.3k

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 07:07 PM 發表 查看引用來源

其實我由始至終冇話到佢係我SL囉...我只要sex...係我問題嗎?我唔鐘意佢比多啲野我...係我問題嗎?

我係鐘意同佢sex...不過唔代表我想同佢越界...咁又有咩問題呢???

Love我唔需要外求...點解要認定一個 ...
唔好意思, 有可能係我誤會左你
只不過你每一句都係 「sp/sl」
所以我先同你講清楚 sp 同 sl 既分別
或者你靜係打 sp 會好d, 咁樣會易d理解, 唔同玩法

引用:
原帖由 pk56 於 2015-1-22 07:10 PM 發表 查看引用來源
男人唔係一定想要sex, 睇下Leaving Las Vegas 啦
我除左SEX外...比唔到佢任何野...一係...佢連SEX都放棄...咁就放手...

反而我其實淨係想要sex, 但埋親身既女都係想交心個隻, 有時我要冒著俾女友發現既風險去同佢地msg, 好似偷情咁

但一D偷情應該要有既好處都得唔到

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 07:21 PM 發表 查看引用來源

我除左SEX外...比唔到佢任何野...一係...佢連SEX都放棄...咁就放手...
你認定佢係sp, 遊戲玩法簡單好多
咪佢約親你去邊, 你都話去扑野囉
約你其他野全部say no
就係咁簡單, 你又有咩需要0係度 sang 呢

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 07:07 PM 發表 查看引用來源

其實我由始至終冇話到佢係我SL囉...我只要sex...係我問題嗎?我唔鐘意佢比多啲野我...係我問題嗎?

我係鐘意同佢sex...不過唔代表我想同佢越界...咁又有咩問題呢???

咁就簡單啦。。。
同佢介定清楚大家的關係。,
佢ok,  未繼續囉
佢覺得係你身上,佢仲想要多d野, 但你唔想, 都係要分手啦

引用:
原帖由 wccitycc 於 2015-1-22 07:23 PM 發表 查看引用來源

你認定佢係sp, 遊戲玩法簡單好多
咪佢約親你去邊, 你都話去扑野囉
約你其他野全部say no
就係咁簡單, 你又有咩需要0係度 sang 呢
因為最初永遠都話食飯...估佢唔到開邊番...如果我話要扑野,玩個時講過...佢會問返我...妳當我係咩???假狗...洩慾對象???人黎架 = ="

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-22 07:00 PM 發表 查看引用來源

好透徹了,去到宜家如果仲有人突入問乜係sp, sl...真係唔想解釋。明嘅始終會明。

咪就系

好混亂!睇到胃都痛

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 07:29 PM 發表 查看引用來源

因為最初永遠都話食飯...估佢唔到開邊番...如果我話要扑野,玩個時講過...佢會問返我...妳當我係咩???假狗...洩慾對象???人黎架 = ="
問題係你地兩個的立場都唔同。。。
所以要求d野都唔同

引用:

完來之前, 真係冇人知你想問咩。。。。。
哈哈。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆