上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  54.2k

引用:
原帖由 3P2Q 於 2015-1-22 05:51 PM 發表 查看引用來源

咁回家前個段時間, 又做咩野呀:smile_o04::smile_o04::smile_o04:
遊下車河,吹下水...玩下...睇下我想唔想囉...我想既...佢會讀到我個訊號既...呢啲係默契卦....

因為識得太耐,成件事會好smooth...

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 05:52 PM 發表 查看引用來源

中出???咁勇敢???

個問題係我唔enjoy...SP/SL juz for sex...點解我唔可以好好咁enjoy...要去就對方...做1d我唔想...唔鐘意做既事?
其實你想SEX , 定唔想 ???

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 05:52 PM 發表 查看引用來源

中出???咁勇敢???

個問題係我唔enjoy...SP/SL juz for sex...點解我唔可以好好咁enjoy...要去就對方...做1d我唔想...唔鐘意做既事?
屌, 你講野前後矛盾既,

之前你又話SP/SL 應該要just for sex, 佢去睇戲你好似好不滿咁

引用:
原帖由 3P2Q 於 2015-1-22 05:54 PM 發表 查看引用來源

其實你想SEX , 定唔想 ???
想同佢要sex...不過既然我唔使做oral sex...或其他...已經得到我想要既野...

咁點解要比oral sex佢???

當然如果係我男友,對待方式係另一回事...

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 05:54 PM 發表 查看引用來源

遊下車河,吹下水...玩下...睇下我想唔想囉...我想既...佢會讀到我個訊號既...呢啲係默契卦....

因為識得太耐,成件事會好smooth...
一係正式拍拖啦.............

不在其位,不謀其政

引用:
原帖由 pk56 於 2015-1-22 05:55 PM 發表 查看引用來源

屌, 你講野前後矛盾既,

之前你又話SP/SL 應該要just for sex, 佢去睇戲你好似好不滿咁
唔明矛盾係邊?

唔通唔用口...就代表唔係juz for sex...重申一次...我唔用口都可以得到我想要既野,咁點解我要用口?

睇戲係不滿...因為我太耐冇見佢,想要...不過去左睇戲...冇得搞嘛...

天丫,點解我唔明架,有誰來幫我!

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 05:59 PM 發表 查看引用來源

唔明矛盾係邊?

唔通唔用口...就代表唔係juz for sex...重申一次...我唔用口都可以得到我想要既野,咁點解我要用口?

睇戲係不滿...因為我太耐冇見佢,想要...不過去左睇戲...冇得搞嘛...
但你話插入都唔俾

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2015-1-22 06:00 PM 發表 查看引用來源

師兄, 唔明係正常

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2015-1-22 06:00 PM 發表 查看引用來源

唔明咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆