上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  54.2k

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 05:32 PM 發表 查看引用來源
咁可以唔Q去睇戲架嘛,唔去睇戲...咪有時間囉...:smile_24:
所以下次應該問清楚會去邊, 要幾多點交人

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 05:33 PM 發表 查看引用來源
咁如果佢流出黎...成架車既地毯唔使要...冇可能拎去車房洗者...洗咪全世界都知咩事囉...張櫈有血血...
暈啦~~~

引用:
原帖由 3P2Q 於 2015-1-22 05:37 PM 發表 查看引用來源

所以下次應該問清楚會去邊, 要幾多點交人
通常回答都係: 食飯...食完飯先決定...:smile_35:

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-22 05:38 PM 發表 查看引用來源

暈啦~~~

因為我量真係可以好多,我試過一個小時要換一次巾...:')

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 05:40 PM 發表 查看引用來源

因為我量真係可以好多,我試過一個小時要換一次巾...:')
咁你更加唔可能會有朱古力X

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 05:39 PM 發表 查看引用來源

通常回答都係: 食飯...食完飯先決定...:smile_35:
咁你下次加多句.................

老老77,  今次有幾多時間預比我架:smile_o10:

引用:
原帖由 3P2Q 於 2015-1-22 05:43 PM 發表 查看引用來源

咁你下次加多句.................

老老77,  今次有幾多時間預比我架:smile_o10:
哈哈...其實除左睇戲...佢每次...都係...等到我老豆催個女返屋企,先送我走...因為我地見到既時間已經唔多...

你又唔用口, 又唔俾插, 我都揀哈比人啦, 係你手上軟多幾次可能都彈你啦

你試下同佢講, 今晚可以中出, 我肯定佢飯都唔食就攪你啦

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 05:44 PM 發表 查看引用來源

哈哈...其實除左睇戲...佢每次...都係...等到我老豆催個女返屋企,先送我走...因為我地見到既時間已經唔多...
咁回家前個段時間, 又做咩野呀:smile_o04::smile_o04::smile_o04:

引用:
原帖由 pk56 於 2015-1-22 05:48 PM 發表 查看引用來源
你又唔用口, 又唔俾插, 我都揀哈比人啦, 係你手上軟多幾次可能都彈你啦

你試下同佢講, 今晚可以中出, 我肯定佢飯都唔食就攪你啦
中出???咁勇敢???

個問題係我唔enjoy...SP/SL juz for sex...點解我唔可以好好咁enjoy...要去就對方...做1d我唔想...唔鐘意做既事?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆