上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  54.2k

真係覺得越黎越亂,i mean...SP/SL...一見面...都係為搞野架啦...兩個月冇見...呢幾日見左,竟然同我講,我想睇哈比人...天啊...你究竟知唔知有幾想姦Q左你架...

下星期又唔Q係香港喇...新年前先返黎...個時又話要行花市架喇...咁本大小姐我點算呀... ...過份呀!!!

話得道高僧出現

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-22 04:48 PM 發表 查看引用來源
話得道高僧出現

邊個

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 04:44 PM 發表 查看引用來源
真係覺得越黎越亂,i mean...SP/SL...一見面...都係為搞野架啦...兩個月冇見...呢幾日見左,竟然同我講,我想睇哈比人...天啊...你究竟知唔知有幾想姦Q左你架...

下星期又唔Q係香港喇...新年前先返黎...個時又 ...
我又覺得SL冇話見面一定要搞野喎...
有時食下飯, 睇下戲都幾SWEET丫

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 04:44 PM 發表 查看引用來源

下星期又唔Q係香港喇...新年前先返黎...個時又 ...
係戲院攪

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2015-1-22 04:55 PM 發表 查看引用來源

邊個

呢~自己睇番啦

回覆 1112# 的帖子

佢???佢既出現真係令我對男人另眼相看...佢係唯一一個知我period到,可以係我手中軟下來既傢伙...仲要我途中係不停chok...都軟到...我呆左...

問佢: 你係咪和尚黎架...???
佢: 我係咪和尚?你應該好清楚架...
我: 咁點解會軟...???
佢: 咁仲硬黎做咩...???
我: 好似唔應該係咁...
佢: 人黎架...諗下其他野...分散自己注意力就得架啦...

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 04:59 PM 發表 查看引用來源
佢???佢既出現真係令我對男人另眼相看...佢係唯一一個知我period到,可以係我手中軟下來既傢伙...仲要我途中係不停chok...都軟到...我呆左...

問佢: 你係咪和尚黎架...???
佢: 我係咪和尚?你應該好清楚架...
我 ...
點可能呀?咩叫咁仲硬黎做咩?omg

回覆 1114# 的帖子

有時睇下戲﹑食下飯係幾sweet...不過...係要睇以咩為主架嘛...

如果食飯同睇戲仲多過搞野...咁...仲係咪SP/SL?

回覆 1118# 的帖子

我period到...咁...一向佢都唔會要求...我用其他方式/方法...幫佢解決...

咁我一向...都係好享受個方...

咁...所以佢咪話硬黎做咩囉...

佢知...我period到...唔會比入...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆