上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  54.2k

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2015-1-22 01:54 PM 發表 查看引用來源

我想高追yan,你又唔係度,咪對下聯先囉,hahahaha

咩叫高追?

諗緊,咁複雜嘅心情。是否寫下呢個update...所以,我盡量。

上天好奇怪,總會係我失去一樣嘢嘅時候,比翻一樣嘢我,我多謝上天對我嘅厚愛。如此厚愛我呢個女魔頭。

上一個天蝎座嘅離開,係Jeff同我個奴翻嚟填補空隙。

而當隻奴又無緣無故消失,Jeff又半冷淡狀態下,第一個天蝎座,突然翻嚟我身邊了。。。

就係呢個天蝎座,令我對所有天蝎座有所恐懼,知道佢地擅長耐力戰,佢地善於將愛埋藏係心深處,佢地不善表達對你嘅愛。

由f3開始認識,到宜家呢個年頭,大概都十幾年了。

由我初戀開始嘅陪伴,到宜家現任。唔可以話你時刻洗我身邊,但我嘅一切陰暗面,你都知道。甚至宜家咁糜爛嘅生活,你都知得一清二楚。

雖然已作人夫嘅你,但仍為我留下一個特別嘅位置。

你心痛我,你會妒忌。

直到10年後嘅今日,我先知道你真的曾經愛過我,但你太熟悉我脾性,知道我或許不會為你而停下。但或者,以為最了解反而最唔了解。

你擔心我,關心我,愛我。好暖。。

你話你做唔到我嘅sp或sl,因為你嘅愛好自私。而我都覺得,同你,最好嘅係,相見不如懷念。見咗,反而會不知所措。

天蝎座果份深厚嘅愛,好重,重到,我知道後,抖唔到氣。。

但我依然慶幸,身邊有你呢個密友。

多謝你。Niko

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2015-1-22 01:54 PM 發表 查看引用來源

我想高追yan,你又唔係度,咪對下聯先囉,hahahaha

高價買yen?

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-22 02:08 PM 發表 查看引用來源
諗緊,咁複雜嘅心情。是否寫下呢個update...所以,我盡量。

上天好奇怪,總會係我失去一樣嘢嘅時候,比翻一樣嘢我,我多謝上天對我嘅厚愛。如此厚愛我呢個女魔頭。

上一個天蝎座 ...
係呀 ! 當一d人走左之後, 總有d人會出現番 , 此起彼落咁 !
我呢幾日係度諗 個天拎走我同佢既love, 可能留低第二樣野;
假如我同佢繼續一齊, 可能個天又拎走左呢樣野;
只係, 我仲未知道個天留低左d咩俾我 ...

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-22 02:09 PM 發表 查看引用來源

高價買yen?

投資定律丫,高買低賣,wakkkkk

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-22 02:08 PM 發表 查看引用來源

上一個天蝎座 ...
天丫,我都是天蠍。

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2015-1-22 02:20 PM 發表 查看引用來源

投資定律丫,高買低賣,wakkkkk

唔係呀..........

CHING你真係高手喎:smile_o08::smile_o08::smile_o08:

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2015-1-22 02:22 PM 發表 查看引用來源

天丫,我都是天蠍。

OMG

引用:

上一個天蝎座 ...
有人咁愛自己,係好幸運呀:smile_40:

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-22 02:19 PM 發表 查看引用來源

係呀 ! 當一d人走左之後, 總有d人會出現番 , 此起彼落咁 !
我呢幾日係度諗 個天拎走我同佢既love, 可能留低第二樣野;
假如我同佢繼續一齊, 可能個天又拎走左呢樣野;
只係, 我仲未知道個天留低左d咩俾我 ...
咁要睇妳想要咩:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆