上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  53.3k

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-15 10:31 PM 發表 查看引用來源

尋尋覓覓,身邊嘅狗公同爛桃花最多!

我都想有爛桃花:smile_o08::smile_o08:

引用:
原帖由 markoramius 於 2015-1-15 10:27 PM 發表 查看引用來源
果一種日常生活都會sharing嘅密友。係普通人比唔到嘅

呢句啱到沒得錯,呢種感覺真係可遇不可求,不過SL既位置真係好講大家共識,我ENJOY那種互相需要同無野唔傾得既感覺,說實在的比找老婆更難找
係咖,想追求嘅就係咁,日常交流,互相關心。

但實驗例子得出,原來一個狗公,佢係可以故作關心,噓寒問暖地同時對2個或以上作出上述行為,以為佢陪住你就夠?no啦。。。

佢講類似嘅甜言蜜語forward比其他人咋。哈哈哈。

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-15 10:31 PM 發表 查看引用來源

尋尋覓覓,身邊嘅狗公同爛桃花最多!

以為合適。相處過才知不適合

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-15 10:34 PM 發表 查看引用來源

係咖,想追求嘅就係咁,日常交流,互相關心。

但實驗例子得出,原來一個狗公,佢係可以故作關心,噓寒問暖地同時對2個或以上作出上述行為,以為佢陪住你就夠?no啦。。。

佢講類似嘅甜言蜜語 ...
師姐甘講:smile_o10::smile_o10::smile_o10:
睇黎唔系要SL甘簡單wow:smile_o01:

引用:
原帖由 a8820810 於 2015-1-15 10:32 PM 發表 查看引用來源
我都想有爛桃花:smile_o08::smile_o08:
嚟,過來,姐姐比朵你,咪喊啊。

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-15 10:35 PM 發表 查看引用來源

有冇多呀?比朵我喇

引用:
原帖由 a8820810 於 2015-1-15 10:35 PM 發表 查看引用來源
師姐甘講:smile_o10::smile_o10::smile_o10:
睇黎唔系要SL甘簡單wow:smile_o01:
明顯其實只需要一個比較專一嘅sl就係了。。

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-15 10:35 PM 發表 查看引用來源

比朵我食唔食得咖:smile_o03::smile_o03:.
細佬我 dry左好耐..好耐無sweet sweet..
可能已經唔識氹女仔:smile_o14:

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-15 10:37 PM 發表 查看引用來源

明顯其實只需要一個比較專一嘅sl就係了。。

:smile_o10::smile_o10:睇黎個sl要 無女朋友.專一對姐姐wow

引用:
原帖由 a8820810 於 2015-1-15 10:37 PM 發表 查看引用來源

比朵我食唔食得咖:smile_o03::smile_o03:.
細佬我 dry左好耐..好耐無sweet sweet..
可能已經唔識氹女仔:smile_o14:
無毒嘅。。。。只不過,爛咁解啫。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆