47 12345
上一頁下一頁
發新話題

小小愛愛的半3P分享 UPDATE 故事完

收藏  |  訂閱
46  23.2k

小小愛愛的半3P分享 UPDATE 故事完

分享下我個人經驗,自從老公半年前叫我著D性感衫同扑野時開窗簾的習慣開始. E加連自己都好習慣左咁,
有一次扑野的時候老公冇去開窗簾, 我就主動去打開窗簾同較光的燈. 等出面可以望清楚我地, 我跪係窗口前, 分開雙腳,老公就躺係下面舔我, 果時真係好興奮, 我重貼近窗口大大力推及揸自己個乳房. 雖然周圍冇人, 果種感覺就好似有人係到望緊我咁, 熱血即刻衝運全身, 真係好high 好high 同好刺激.
老公問我: ”咁光唔怕比人見到咩.”
我答: “你成日開窗簾唔係想我比人睇咩, 想比人睇就要放D.”
老公再問: “不如搵人來睇我地扑野囉”  我竟然說: “好吖”
老公笑了之後比左支假J我唅, 佢就繼續舔我下面,佢話出左好多水比平時多一倍.
可能支假J太大支, 我唅得唔係咁舒服, 同好膠咁唔係太鐘意. 之後我就轉唅老公JJ, 都係真JJ舒服D. 我都好鐘意唅JJ架. 舔到佢一邊呻吟晒. 一邊用假JJ插我.
老公話下次買支細小小的比我再試下. 我說:”好”
老公又繼續攻擊我粒豆豆. 唔得啦! 唔得啦! 太舒服啦! 下面好痕 好想比人插.
途中老公問左我幾樣野, 我都迷迷糊糊, 唔記得佢問乜,
我只記得我全部都係答好吖…..慘:smile_27:
突然講左句老公快D小我啦! 之後我地就瘋狂完事了.
老公再問:”係唔係搵人睇我地吖”  我回答: “唔得吖”. 好攰瞓覺 :smile_30:

支持

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2015-2-6 04:29 PM 發表 查看引用來源
分享下我個人經驗,自從老公半年前叫我著D性感衫同扑野時開窗簾的習慣開始. E加連自己都好習慣左咁,
有一次扑野的時候老公冇去開窗簾, 我就主動去打開窗簾同較光的燈. 等出面可以望清楚我地, 我跪係窗口前, 分開雙腳 ...

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2015-2-6 04:29 PM 發表 查看引用來源
有一次扑野的時候老公冇去開窗簾, 我就主動去打開窗簾同較光的燈. 等出面可以望清楚我地, 我跪係窗口前, 分開雙腳 ...
原來住我對面果對係你…掛住睇你地搞…搞到我老婆有左…lol

不如搵人來睇我地扑野囉

吊果間乜都得

OK 吖.....開簾好嗱, 唔好開窗呀, 凍凍呀.

thank you your report:smile_40:

very nice ar

回覆 1# 的帖子

good!

47 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆