上一頁下一頁
發新話題

大食妹分享 廢up p7

收藏  |  訂閱
107  25.0k

引用:
原帖由 纏綿__ 於 2015-3-2 11:42 PM 發表 查看引用來源

Haha 精盡人亡

衰妹你個含腸咀好正, 好想俾你試含

引用:
原帖由 纏綿__ 於 2015-3-2 10:47 PM 發表 查看引用來源

夠真!

你上網搵人睇真野呢HHAA

引用:
原帖由 纏綿__ 於 2015-3-2 10:42 PM 發表 查看引用來源
第一次自慰
舊文重執 呢兩日要做報告所以冇更....forgive me
  記得第一次自慰前就好鐘意睇av。一放學番去沖完涼就睇。睇咗有一段日子。我記得仲要係色狗網有格仔日本av。平時睇睇下…就會訓著雖然係悶,但 ...

引用:
原帖由 纏綿__ 於 2015-3-2 10:42 PM 發表 查看引用來源
第一次自慰
舊文重執 呢兩日要做報告所以冇更....forgive me
  記得第一次自慰前就好鐘意睇av。一放學番去沖完涼就睇。睇咗有一段日子。我記得仲要係色狗網有格仔日本av。平時睇睇下…就會訓著雖然係悶,但 ...
記得第一次打j 都好白痴,睇住咸帶,chok chok吓就射咗!重要搞到四周圍都係.....但係果一刻嘅感覺,而家都重記得!!

引用:
原帖由 nin9sec 於 2015-3-9 08:38 AM 發表 查看引用來源

記得第一次打j 都好白痴,睇住咸帶,chok chok吓就射咗!重要搞到四周圍都係.....但係果一刻嘅感覺,而家都重記得!!

Haha 原來好多人第一次都係咁,果種感覺唔會忘記

我又更文
吹故唔好搏故 唔鐘意就返回上一頁^^
有ching估我係四十幾歲…其實…你估中了!
我係一個又肥又樣衰既…  
哈哈 等我憶起從前…
←_←玩野咩 無人睇ga啦
   N耐前補習的時候,甘大個仲幫乜野…無辦法啦 鬼叫佢讀的u科同我一樣 師兄嘛!佢人又高,OK靚仔。 表面乖乖仔,其實…
  其實話補習,事實係引佢。要做到 引人入性,莫過於藍色短褲仔同白色透肉恤衫,係咪好有boyfriend feel 先^^
入面著咗個少女粉色bra,透下肉,上面打開一粒紐。條褲仔一坐低會去到under 邊的高度,但係又見唔到 under。我諗有啲師兄都見過我snap。麻煩幫我形容下嘻嘻(題外話,講過唔準截圖,點知幾個師兄都有!真係好嬲!個個都話del但係我點知係咪真係姐!你或姐會諗:一幅相姐…上網揾大把仲暴露過你…但係對於女仔來講,說話就唔係咁講 )
  繼續…
   一男一女共處一室…你估到嘅!補習時候我就突登烏底身,又會起身扮執野,俾個pat佢睇。白色衫又透到入面。補下補下,我見到佢褲浪 隆起一舊。唔洗問都知…於是
我望住佢褲浪:點解腫咗嘅?
佢扮無野揾野遮住:「小妹妹識d咩?」「你又知我唔識?」「你話我知係咩羅!」「我知呀!系唔知咩樣!」「你摸下咪知!」「好呀!怕你呀!」
  於是我就摸落去,佢 難以置信咁望住我…點都估唔到補下補下習會出事…
  我沿住條野上下摸,隔住條褲都摸到佢硬哂!係呢個時候,佢一手渣落我個波到,左手帶我隻手入佢底褲入面摸去,跟住我就拎佢條野…
  可能我拎出去的時候, 刮到佢,佢叫咗一聲。唔知系痛苦定爽!仲教廷慢慢上手, chock佢條又熱又粗的JJ。又教我左右轉佢!我又唔可以扮識,唔可以比佢知我系淫娃娃!最後佢都係射咗系我隻手!成手都系,好熱。佢仲叫我lam左一下!

幫我補習得吾得

有肉地, 放相啦

引用:
原帖由 纏綿__ 於 2015-3-9 08:05 PM 發表 查看引用來源
我又更文
吹故唔好搏故 唔鐘意就返回上一頁^^
有ching估我係四十幾歲…其實…你估中了!
我係一個又肥又樣衰既…  
哈哈 等我憶起從前…
←_←玩野咩 無人睇ga啦
   N耐前補習的時候,甘大個仲幫乜野…無辦法 ...
你壞吖,畀你咁引法,真係唔將你就地正法都唔得!

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-3-9 08:25 PM 發表 查看引用來源
有肉地, 放相啦

相就唔啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆