上一頁下一頁
發新話題

食小肥妹 ! (更新 #3 , 108 ,498, 500 , 511)

收藏  |  訂閱
1.7k  115.6k

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-3-16 02:01 PM 發表 查看引用來源

咁有肉地一定係好架la
身形好重要:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 johnsonbaby99 於 2015-3-16 02:41 PM 發表 查看引用來源
身形好重要:smile_40::smile_40:
:smile_30: 緊係啦 無身材=男人

小弟偏愛弱質瘦肉妹。

唯一令小弟有少少起痰嘅肉地妹係井上瞳,係屬於肥得好睇類別。

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-3-16 03:04 PM 發表 查看引用來源
小弟偏愛弱質瘦肉妹。

唯一令小弟有少少起痰嘅肉地妹係井上瞳,係屬於肥得好睇類別。

:smile_30:  仲有大量架 肥得好睇既好撚7正

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-3-16 12:55 PM 發表 查看引用來源

:smile_39::smile_39:  我食n咁多檸檬唔通又開po咩
咁就要睇下啦:smile_30:

支持呀LOK 開個食檸檬日記XD

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2015-3-16 03:52 PM 發表 查看引用來源
支持呀LOK 開個食檸檬日記XD
支持,等我地班毒撚都有D野笑下:smile_30:

引用:
原帖由 anson51613 於 2015-3-16 03:46 PM 發表 查看引用來源

咁就要睇下啦:smile_30:
:smile_30: 你自己去食啦~ 睇我食~傻既咩大佬

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 16/3/2015 05:06 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:  仲有大量架 肥得好睇既好撚7正
我鍾意有時做做吓,即興將條女打橫成件抱起,搬佢去梳化或浴室或衣櫃或各式地方,基本上將佢舞龍咁舞,當做人肉sex toy(當然佢唔知我咁諗,知道實大鑊)。

如果條女太重,我抱唔起,我會好失落。

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-3-16 03:57 PM 發表 查看引用來源

我鍾意有時做做吓,即興將條女打橫成件抱起,搬佢去梳化或浴室或衣櫃或各式地方,基本上將佢舞龍咁舞,當做人肉sex toy(當然佢唔知我咁諗,知道實大鑊)。

如果條女太重,我抱唔起,我會好失落。

...
:smile_30::smile_30:  我就無乜所謂
你都知我好膚淺, 好身材就得 !:smile_43:

但多肉先好屌 wo!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆