上一頁下一頁
發新話題

OL的性幻想

收藏  |  訂閱
262  33.5k

Tina 一早就發功

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-3-26 12:17 發表 查看引用來源

仲來pm 我, 我驚頂ng順, 又會幻想自己係OL, 趁D人出曬去Lunch, 一個人偷偷地响Office自模...正'等你

http://img135.imagevenue.com/loc155/th_263346586_snapshot20120910152705_123_155lo.jpg

今日,天氣 ...

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-3-26 09:24 AM 發表 查看引用來源

:smile_35: 我見啲男人成日話對OL有幻想, 所以自己也幻想一個故事出來引吓佢地!
yes OL 又真係好吸引我, 由其係high heels~

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-3-26 12:28 PM 發表 查看引用來源
有太多了,你去返 色情文學 討論區就會睇到

但係果邊D人都好少回覆,搞到人無MOOD, 呢邊就唔同,

你地就會回應得好快,這是我寫文的原動力,謝謝!
其實都係睇文啫, 真定假, 無人會知~!
支持妳~!

妳本身鍾意寫作嘛?

引用:
原帖由 blackknights 於 2015-3-26 01:50 PM 發表 查看引用來源
其實都係睇文啫, 真定假, 無人會知~!
支持妳~!

妳本身鍾意寫作嘛?
:smile_19: 以前有寫開BLOG, 可惜個BLOG停止左運作,

之後响FB自己個ACC道寫, 又常常被封,

香討可能是我唯一容身之處!

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-3-26 02:43 PM 發表 查看引用來源

:smile_19: 以前有寫開BLOG, 可惜個BLOG停止左運作,

之後响FB自己個ACC道寫, 又常常被封,

香討可能是我唯一容身之處!
係咪寫得露骨呀?

正~~~~~:smile_o12:
我都想有個咁嘅女下屬~~~~~ :smile_o05:

回覆 36# 的帖子

我覺得自己寫D野都未及男人寫嘅一半, 又無粗口, 又無暴力, 可能响FB人氣太盛, 招致妒嫉被投訴!

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-3-26 02:54 PM 發表 查看引用來源
我覺得自己寫D野都未及男人寫嘅一半, 又無粗口, 又無暴力, 可能响FB人氣太盛, 招致妒嫉被投訴!
我寫嗰D 都係無粗口無暴力的..., hahaha

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-3-26 02:54 PM 發表 查看引用來源
咁係度寫多d啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆