上一頁下一頁
發新話題

露體露上癮了

收藏  |  訂閱
160  20.0k

引用:
原帖由 天體少年 於 2015-4-4 10:41 PM 發表 查看引用來源

唔通師姐都鐘意露出比偷窺者睇?

:smile_35: 是,而且我甚至可以說是十分Pro, 但我以前曾經在YM/BLOG,都分享過,有些人都會很懷疑,又說我是男人假扮!後來,當我POST了相出來,人氣日盛,不知為何YM/BLOG都被刪除,我的ID也被封了。
我很久沒有直接分享自己的故事,只好把這另類的經驗寫在自己的作品之中,以抒發當中的情懷!

引用:
原帖由 天體少年 於 2015-4-4 10:51 PM 發表 查看引用來源
可惜香港好少搵到天體營,識唔到有露體癖既朋友。
唔知呢度有無師姐同我有共同興趣,可以一齊玩呢?

天體營就沒有試過,在法國及義大利就去過天體海灘,不過沒有什麼感覺!

引用:
原帖由 天體少年 於 2015-4-4 10:50 PM 發表 查看引用來源

全裸都試過?

試過,但也要看情況,看看那個偷看的人是誰。。。 
我就覺得不一定是全裸就是最誘惑!

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-4 10:59 PM 發表 查看引用來源

Omg 師姐真係識玩
係咪個種害羞得黎陣high既感覺令到你咁入迷
師姐多數邊到出沒XD

引用:
原帖由 C.Sex 於 2015-4-4 11:02 PM 發表 查看引用來源

Omg 師姐真係識玩
係咪個種害羞得黎陣high既感覺令到你咁入迷
師姐多數邊到出沒XD

初時真的有點是害羞,但我覺得自己是喜歡給人欣賞的,受到別人的注視,以及對方的反應,甚至聽到對方的說話,自己便會HIGH。

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-4 11:05 PM 發表 查看引用來源

初時真的有點是害羞,但我覺得自己是喜歡給人欣賞的,受到別人的注視,以及對方的反應,甚至聽到對方的說話,自己便會HIGH。
你就是那種眼神加言語就可以令到你濕的人跑?
對方反應是那種男人不敢望又忍唔住望個啲矛盾樣?

引用:
原帖由 C.Sex 於 2015-4-4 11:10 PM 發表 查看引用來源

你就是那種眼神加言語就可以令到你濕的人跑?
對方反應是那種男人不敢望又忍唔住望個啲矛盾樣?

女士都有呢種矛盾樣

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-4 10:59 PM 發表 查看引用來源

全裸當然唔係最吸引,最吸引係人地以為你唔覺意露,好似執到寶咁。
Btw, pm左師姐你haha

引用:
原帖由 天體少年 於 2015-4-4 11:11 PM 發表 查看引用來源

女士都有呢種矛盾樣

其實我到依家都未見過好中易望男性下面的女性
haha

幾好玩喎!有自信怕甚麽露

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆