上一頁下一頁
發新話題

OL的性幻想

收藏  |  訂閱
262  33.6k

哈哈!有趣!

引用:
原帖由 anthonychan 於 2015-4-15 03:30 PM 發表 查看引用來源
可以諗tim 起唔到頭, 然後再俾老細同tina 笑, 然後諗計報復~
:') 點解要諗埋D報復~ ~~~直接來一次啦, 我忍唔住啦!

阿tim用佢支發熱鐵棒對準洞口,大力一插到底,呢種粗暴嘅痛快,令我出現前所未有嘅快感,而佢一對手掌亦都出盡力咁搓我雙豐滿乳房,呢一刻,我全身上下都感受到呢個男人力量,令我水如湶湧,我而家知道一個男人嘅力量可以如此巨大,就係tim揪插5分鐘後,我就到達高潮時,太子爺竟然推開左tim由佢接上,就係佢果一,二,三下時我高潮到啦,而佢亦射左,佢終於令到我有高潮,但我想要的高潮吾係佢,係tim……

我忍唔住啦!!!

支持一野

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-3-26 09:24 AM 發表 查看引用來源

:smile_35: 我見啲男人成日話對OL有幻想, 所以自己也幻想一個故事出來引吓佢地!
唔洗幻想啦..我幫你

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-13 10:01 PM 發表 查看引用來源

:smile_19::smile_19::smile_19:

你地淨係成日問人地有冇下文, 又唔幫人地寫吓D性愛部部份,

....都話左我想比人來強迫我同佢做愛, 你地幫我寫啦! 好唔好呀?
我都好想幫你製造故事,但文筆唔夠你好啊~

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-13 10:01 PM 發表 查看引用來源

:smile_19::smile_19::smile_19:

你地淨係成日問人地有冇下文, 又唔幫人地寫吓D性愛部部份,

....都話左我想比人來強迫我同佢做愛, 你地幫我寫啦! 好唔好呀?
我都好想幫你製造故事,但文筆唔夠你好啊~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆