上一頁下一頁
發新話題

天娜與人妻的秘密(相/文 p.1, 4, 8, 10, 11, 17)

收藏  |  訂閱
309  100.4k

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-2-14 06:52 PM 發表 查看引用來源
:smile_o09: 不是Pauline家, 是大姐的家, 還有三妹及四妹... 以及... 我的男友
5p party?

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2015-2-14 07:10 PM 發表 查看引用來源

文寫得好好
分享女同女性事時,可以講下內心感覺?^^

btw你身型好靚
Thanks! :smile_o11: 與每位女同的感覺都不一樣, 與姊妹們是細水長留的愛, 與其他的女同/女仔就多一點激情!

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-2-14 07:16 PM 發表 查看引用來源

Thanks! :smile_o11: 與每位女同的感覺都不一樣, 與姊妹們是細水長留的愛, 與其他的女同/女仔就多一點激情!
其實同我D兄弟一樣,兄弟情一世,當然我係直架啦 XD

但你而家男友係女仔?

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-2-14 07:16 PM 發表 查看引用來源

閨中密友...

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2015-2-14 07:20 PM 發表 查看引用來源

其實同我D兄弟一樣,兄弟情一世,當然我係直架啦 XD

但你而家男友係女仔?
:smile_38: 我男友是愛穿女裝的男人(不是雙性戀, 不是雙性人, 也不是基的)

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-2-14 07:54 PM 發表 查看引用來源

:smile_38: 我男友是愛穿女裝的男人(不是雙性戀, 不是雙性人, 也不是基的)
甘激~~甘玩得
佢咪成日著你衫同你玩?^^

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-2-14 07:54 PM 發表 查看引用來源

你男友都幾特別,哈哈

請問Tina姐,頭像是否真係你本人?:smile_40:

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-2-14 09:45 PM 發表 查看引用來源
請問Tina姐,頭像是否真係你本人?:smile_40:
當然是

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-2-14 11:54 PM 發表 查看引用來源

當然是
開完P啦,好唔好玩先?哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆