上一頁下一頁
發新話題

露體露上癮了

收藏  |  訂閱
160  20.1k

引用:
原帖由 史隆教練 於 2015-4-8 09:24 PM 發表 查看引用來源
咁咪日日有眼福囉:smile_o01:
成日硬晒,佢又會係office換衫

引用:
原帖由 llfun 於 2015-4-8 09:26 PM 發表 查看引用來源

成日硬晒,佢又會係office換衫

硬得咁辛苦入埋去, 順便幫佢, 一舉兩得:smile_34:

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-8 09:21 PM 發表 查看引用來源

其間,大家都聊左好多東西,有上過水休息,讓他近距離欣賞我的身材;他教我泳式動作時,有拉著我雙手來練雙腿踢水動作,他多次觸碰過我身體及大腿,我也沒有回避,我在不斷的想像他漲漲的泳褲內是怎麼樣的! 
當時,我其實都有點累,但是我就是不想走,他也是,似乎大家都在等待著,但我當時個腦一片空白,不知如何是好!直至12點左右,我們最期待的場面出現了,就是全場的人都走了。我說想試一次,用自由式慢慢游到最深水的那一邊(因為一直都未試過),阿杰就在水底看著我的動作是否正確,又可以在我無力時拉著我。我初時都游得很順利,游到差點到池邊時,一邊小腿突然抽筋,整個人沉了入水,我雙手極力在水面抓都沒幫助,阿杰很快便來到我身旁,不知怎樣的過程,已把我拉到池邊,我不斷在喘氣,他不斷安慰我不要驚,定神了一會,我說我左腿抽筋,他便叫我雙手拉著池邊,在水中為我拉直左腿,我大叫救命,痛到吃聲好淒厲,好似比人強緊 

引用:
原帖由 tmchu007 於 2015-4-8 07:29 PM 發表 查看引用來源

我寧願露俾啲咸濕fd 睇

女frd ?

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-8 08:08 PM 發表 查看引用來源

我覺得所謂露體可能有兩種:

1. 享受天體,無拘束既感覺,有冇人睇到都會很高興2. 愛露體(主要是下體),給人看到,會有點性興奮

我自己就本來以上兩者都不是,但我 ...
我女友較保守,屋內得我同佢,佢都會著住杉,而我就赤條條

引用:
原帖由 voodoo_child 於 2015-4-8 09:54 PM 發表 查看引用來源

要慢慢黎:smile_40:

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-8 09:21 PM 發表 查看引用來源

其間,大家都聊左好多東西,有上過水休息,讓他近距離欣賞我的身材;他教我泳式動作時,有拉著我雙手來練雙腿踢水動作,他多次觸碰過我身體及大腿,我也沒有回避,我在不斷的想像他漲漲的泳褲內是怎麼樣的! 
你令我諗起以前的泳池生活

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-8 08:08 PM 發表 查看引用來源

我覺得所謂露體可能有兩種:

1. 享受天體,無拘束既感覺,有冇人睇到都會很高興2. 愛露體(主要是下體),給人看到,會有點性興奮

我自己就本來以上兩者都不是,但我 ...

引用:
原帖由 voodoo_child 於 2015-4-8 09:54 PM 發表 查看引用來源

咦?我都係咁,天氣凍就只著上身,而下面是遮不住的!好自由舒適

引用:
原帖由 voodoo_child 於 2015-4-8 02:31 PM 發表 查看引用來源
我一番到屋企就會除晒杉褲,窗照開,有時見到對面街既樓有人望過黎(有男有女),但我唔會理

我是男

天氣熱我都全祼,對面大廈可見到我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆