上一頁下一頁
發新話題

OL的性幻想

收藏  |  訂閱
262  33.5k

回覆 110# 的帖子

緊張 ? 唔明!

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-3-29 10:07 PM 發表 查看引用來源
緊張 ? 唔明!
office 怕俾人 (看更,同事) 碰到 ..

:smile_o06:

咁得到  零感  嗎?:smile_o10:

引用:
原帖由 dicky9394 於 2015-3-29 10:27 PM 發表 查看引用來源

office 怕俾人 (看更,同事) 碰到 ..

:smile_o06:
Office是大姐的公司, 當時得我地三個人... 看更不會沖進來!!!

回覆 113# 的帖子

我地都唔係第一次啦, 响自己姊妹Office道Gathering, 有什麼出奇?

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-3-30 12:26 AM 發表 查看引用來源
  我地都唔係第一次啦, 响自己姊妹Office道Gathering, 有什麼出奇?
咁...弟1次 係 點樣 發生架?

:smile_o05:

引用:
原帖由 dicky9394 於 2015-3-30 10:05 AM 發表 查看引用來源

咁...弟1次 係 點樣 發生架?

:smile_o05:
:smile_35: 吓!唔講呢啲啦!

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-3-30 10:17 AM 發表 查看引用來源

:smile_35: 吓!唔講呢啲啦!
妖...咁 講 乜 呀 ...:smile_o01:

不如 ..講你 e+ 身上条 底底 啦 ...:smile_o05:
tina e+ 係邊 home? office? street?

引用:
原帖由 dicky9394 於 2015-3-30 10:39 AM 發表 查看引用來源

妖...咁 講 乜 呀 ...:smile_o01:

不如 ..講你 e+ 身上条 底底 啦 ...:smile_o05:
tina e+ 係邊 home? office? street?
home :smile_35:是穿白色底底,沒有什麼特別的呀!

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-3-30 10:55 AM 發表 查看引用來源
home :smile_35:是穿白色底底,沒有什麼特別的呀!
:smile_o05: .. 你想做作家,寫故仔...就要試下 ...
無事生非, 小事化大..小小事,都寫到 3千字 ....:smile_o10:

白色底底, 都有好多種...絲,棉, 定 厘土..?
再加上 女性 feel ...好舒服, 無著咁?....定係...界下界下..:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆