上一頁下一頁
發新話題

我的馬拉松式曳曳 (115有更新)

收藏  |  訂閱
128  28.1k

引用:
原帖由 anthonychan 於 2015-2-23 01:28 AM 發表 查看引用來源
跑完再渣乾:smile_o10:
咁既話我怕真係會搞出人命

引用:
原帖由 Rachel_bi 於 2015-1-27 12:47 AM 發表 查看引用來源

我諗佢係因為平時有例行公事既FEEL..突然節奏唔同左先會咁:smile_41:
突然唔同人仲正 Lol

引用:
原帖由 tomriddle 於 2015-2-23 09:48 PM 發表 查看引用來源

突然唔同人仲正 Lol

咁又唔得

引用:
原帖由 Rachel_bi 於 2015-2-24 12:00 AM 發表 查看引用來源

咁又唔得
點解啊😁😁

好耐無更新啦. 因為之前有好多野忙, 所以無上到黎. 唔好意思. 依家有D時間, 等我講下我地之前做左D咩啦.

自從上次搞到佢休息左幾日同埋無曳曳左成大半個月,  我知佢好想玩返我轉頭. 但係就一直無機會.. 最後終於有機會比佢玩返我一次啦

前排食完飯之後就上左佢屋企, 上去既時候都估到佢想做咩架啦.. 上到去睇左陣電視, 原來係開場白:smile_o04: 之後佢就開始同我打車輪,
嘴嘴下佢隻都開始曳曳咁周圍摸. 之後佢話不如今晚玩盡D呀, 我話可以呀..不過點玩先,

點之佢學返我之前咁講:[今晚唔到你無晒力都唔放過你.] 我聽完之後即刻比個驚訝既表情比佢同埋即時心跳加速得好加快..

雖然都估到佢想玩返我, 不過都估唔到佢係黎真. 講完之後佢開始越摸越到位..我就越黎越喘氣. 我感覺到開始想要, 之後比D提示佢..

但佢竟然話唔好心急:smile_13:  我認我又真係心急左小小既. 點之佢突然拎左兩隻震蛋出黎..一直都唔知佢有依D野..不過唔緊要啦:smile_35:
之後佢一路打車輪, 兩隻手係咁係我LIN度打圈同搓波, 個刻我即刻成個人震一震.  因為我對震比較敏感, 所以感覺特別強.
佢一路用震蛋搓波, 搞到我呼吸越黎越快. 不過一陣就停左, 我以為完左啦. 點之佢拎左幾張膠紙痴住兩隻震蛋係波度.
之後我心諗唔係真係玩到咁盡呀~玩具都出埋! 之後佢兩隻手開始遊走全身, 多重感覺真係幾正, 最後去到妹妹度.
佢係咁係外圍摸黎摸去,,個種感覺搞到我心都癢埋. 慢慢佢開始捽豆豆, 越捽越快, 我呼吸越黎越快. 搞到我全身都麻晒..個人又越黎越熱,
感覺又開始深左, 慢慢入左状態之後,,,,全身都勁敏感. 個陣佢仲不斷用手係我身上摸, 又打住車輪, 又有震蛋.
真係覺得好HIGH  我心諗佢唔會忍到咁耐, 竟然仲唔入黎. 點之佢真係仲係咁捽, 打車輪..終於最後我都頂唔順, LIN同豆豆都突晒起身.
我都開始放開自己, 唔理格離屋咁呻吟...佢見到之後, 對住我奸笑左一下:smile_46: 之後仲唔肯停 係咁捽, 一陣一陣既快感係咁衝上黎.
慢慢我感覺到佢終於有D手軟..同埋都忍唔住. 要放左男朋友仔入黎啦, 入左之後佢竟然係要慢慢入..慢慢出, 搞到我個心勁癢, 但又好享受依種感覺.
同時見到佢個表情都忍得好辛苦... 個一刻我心諗仲唔到我比返D顏色你睇! 我慢慢收陰肌,,係咁夾實佢. 不出一陣佢就已經要射啦:smile_44: 我以為完啦..
點之佢突然痴多左隻震蛋係下陰度. 我除左呆左之後, 更加同時失控. 因為同時間三度地方都有震既感覺衝上黎..
個身開始扭黎扭去, 點之佢又成個人攬實我.. 任由D震蛋震..唔比我反抗..個刻已經有種失晒控既感覺. 直至佢放手, 我想拎返一隻落黎, 點之佢唔比..
話要罰我喎:smile_13:  咁我放棄去拎走佢囉..雖然好HIGH, 但我真係越黎越攰..全身無力啦..:smile_27: 一輪談判之後, 原來男朋友仔已經回晒氣啦. 個陣時我又已經無晒力啦..
由佢自出自入..但又有好多感覺衝上黎:smile_13: 感覺好奇怪..最後佢射多一次就完左啦..因為佢話見我咁攰, 都係停啦. 雖然完左, 但係我個身仲不斷抖震.. 感覺仲未散:smile_27:  
直至我休息左半個鐘先平伏返, 然後係佢張床度訓著左.:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 Rachel_bi 於 2015-3-21 12:09 AM 發表 查看引用來源
好耐無更新啦. 因為之前有好多野忙, 所以無上到黎. 唔好意思. 依家有D時間, 等我講下我地之前做左D咩啦.

自從上次搞到佢休息左幾日同埋無曳曳左成大半個月,  我知佢好想玩返我轉頭. 但係就一直無機會.. 最後終於有 ...
又有j文睇,正!!

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2015-3-21 12:29 AM 發表 查看引用來源

又有j文睇,正!!

多謝,哈哈

推一下:smile_o13:

好好玩咁喎

你就好咁多野玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆