上一頁下一頁
發新話題

五一劳动荒淫記

收藏  |  訂閱
124  21.3k

引用:
原帖由 vanbrowser 於 2015-5-5 12:22 AM 發表 查看引用來源

柒兄,
姑表嫡嫡親,姨表吊鑊甘!

想你老婆表弟幫手吊你隻老虎?
制做機會佢兩個吊番鑊?
邀請你老婆表弟3P?
姨表屌鑊甘!爽啊…
經网友解释左明白乜是姨表乜是姑表,老虎呢輪唔知乜能嘢,好似好糸燥!郁下都闹柒人,都费撚事野佢,偏偏佢表弟唔識死,走去野九佢,点知又冇比佢發老脾喎?莫非係我问题?唔知佢人恶糸臭定我人衰九曳?突然好撚想屌佢鑊甘…
不过睇走勢都是食自己了!睇嚟要靠佢表弟做好做醜,搞搞气氛先得,我就暫時縮埋一角静观其变,等机会至玩嘢吧!

引用:
原帖由 seven柒 於 2015-5-6 06:09 AM 發表 查看引用來源

姨表屌鑊甘!爽啊…
經网友解释左明白乜是姨表乜是姑表,老虎呢輪唔知乜能嘢,好似好糸燥!郁下都闹柒人,都费撚事野佢,偏偏佢表弟唔識死,走去野九佢,点知又冇比佢發老脾喎?莫 ...
佢表弟睇左老虎糸d淫照,心郁郁就一定!不过宅仔都是冇胆色仔,边有胆玩嘢…
条友最叻咪打飞机,但呢幾日好似進步左,见佢有dd行动咁,姨表屌鑊甘?哈哈…言之尚早!

引用:
原帖由 seven柒 於 2015-5-6 06:15 AM 發表 查看引用來源

佢表弟睇左老虎糸d淫照,心郁郁就一定!不过宅仔都是冇胆色仔,边有胆玩嘢…
条友最叻咪打飞机,但呢幾日好似進步左,见佢有dd行动咁,姨表屌鑊甘?哈哈… ...
愈諗愈刺激 愈諗愈興奮
比著我依個宅男實即刻狗衝喇

引用:
原帖由 lung279 於 2015-5-6 05:44 PM 發表 查看引用來源

愈諗愈刺激 愈諗愈興奮
比著我依個宅男實即刻狗衝喇

你又是宅男?
宅男好多得個讲字,未必夠胆行动…

引用:
原帖由 seven柒 於 2015-5-6 06:27 PM 發表 查看引用來源

你又是宅男?
宅男好多得個讲字,未必夠胆行动…

其實係
但去馬既時候會好狼
而家無以前咁宅喇 但有啲野都未能夠改晒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆