上一頁下一頁
發新話題

有半年無落LKF 了,突然好掛住...(update #19,#127, 158)

收藏  |  訂閱
167  27.9k

引用:
原帖由 Garto 於 2015-4-10 03:27 AM 發表 查看引用來源
係咩????
我好日都唔online下, on完又失蹤一排, 咁都同你吹過水?

都話你未夠分啦, 50分先得架
回多幾句就ok架啦

我都有D 半年前人地PM 完我,我覆完無理,依家睇番都無人應我了TT

引用:
原帖由 真空甜心 於 2015-4-10 04:11 AM 發表 查看引用來源

我係女 黎

失敬失敬, 一開始以為會回我哩個毒男都係男仔,估唔到都仲有D 女仔肯聽我講野

引用:
原帖由 crispycrispp 於 2015-4-10 10:56 AM 發表 查看引用來源
我都成年都落過lkf :\ 比人un係幾開心

之前去開邊間呢?BX MXG? LEXEL? GRAFFTX?
我都想問下女仔俾人un 係咩感覺,會唔會唔自然?

引用:
原帖由 真空甜心 於 2015-4-10 11:21 AM 發表 查看引用來源

依家落去lkF 啲女仔好博命架! 我自問就冇咁既身材了

我覺得好多時都唔係睇身材ge, ctze實有一樣野超吸引. 你問下BF一定答到你

引用:
原帖由 真空甜心 於 2015-4-10 02:47 PM 發表 查看引用來源
其實依家有咩場,點入去,點收費都唔知!

最近有朋友話佢就結婚,我們諗住落去玩下

有沒有推介?
如果有興趣,我可以介紹俾你,最好帶埋我落去啦
PS 純介紹, 無抽佣,哈哈

引用:
原帖由 真空甜心 於 2015-4-10 02:49 PM 發表 查看引用來源

我呢啲中女點同啲妹妹仔撼過吖!

但有時見到佢地對行都行唔到既高踭鞋就真係鄧佢辛苦!
咩叫中女先? 我相信LKF大把老過你:smile_o11:我識過大我7-10年,但一樣有市場,亦都識過細我5.
落得去,唔係戰鬥,大家都係想開心下姐. 何需計較,大家enjoy果個moment咪得囉

btw, HK D 細路女,成日著high heels, 踩到都真係好痛:smile_o03:入到去咁黑,都無人睇到佢對腳啦,又要跳成晚,真係著番對鞋舒服D 好過

引用:
原帖由 阿Brown 於 2015-4-10 03:40 PM 發表 查看引用來源

Level都有返幾年,喺Play樓上,我都係去過幾次就收咗皮,或者去Prive,好似搬返上雲咸街,但咩環境就唔知喇,我聽返嚟話好多𡃁仔𡃁妹去玩
ching, 睇唔到咩仔咩女呀

引用:
原帖由 真空甜心 於 2015-4-10 04:36 PM 發表 查看引用來源

如同我名! 真空上陣:smile_30::smile_44:

通常都係個啲,我有朋友話,有啲塲要著高踭鞋先入得!

咁我都總有啲衫可以著既
我get 到後面,甜心上陣, 靠甜美笑容就入得:smile_40:
有D 場做得起真係好串, 執你衫褲執得好緊, 如果ctze 有米6多D,著cons 都俾入

引用:
原帖由 sorsorying 於 2015-4-11 12:25 AM 發表 查看引用來源

係啊~其實同班玩開既fd 去,有時候反而唔想識人,自己圍埋玩仲開心!

係架,去玩為咩,為開心之嘛,識人識得唔開心,不如同自己朋友玩仲開心

引用:
原帖由 lovepro 於 2015-4-11 12:52 AM 發表 查看引用來源

ching, 睇唔到咩仔咩女呀
sorry, 係0靚仔0靚妹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆