以往的荒唐事

收藏  |  訂閱
38  14.9k

以往的荒唐事

再來講一次以往的荒唐事,好多年前有一次在上水早收工,諗住上大陸偷跳揼個骨,一去到深圳出關撞到正一個老婆和我都認識的林太,這個林太是以前去旅行時認識的其中一個團友,心想大獲,林太問好耐無見去邊呀?老婆呢?我即時話無,去買D電腦用老翻,妳呢?林太話上來修甲、按摩,過幾天去飲,我當時即時真係想走去買幾隻老翻,跟住返去同老婆自首上大陸買野時見到林太,林太話不如去飲茶,我約了師父修甲未夠時間,我話好去食D野,大家吹左個幾鐘,林太話我夠鍾修甲,問我去唔去,我話唔好啦,林太話怕老婆鬧呀?唔使怕我唔係一個多事的人,我聽完成個人立即鬆晒,跟住話好丫一齊去,去到後林太話一齊按丫,可以傾下計,我心就唔想,但無計,入到房後,條女問我推唔推油,我話唔使啦,林太聽到話我明事理的,我轉頭唔睇你,我都要推,林太真係除晒衫褲推背脊,我當時真係硬到不得了,起起下机,林太轉過來推前面,佢望下我之後偷偷笑,技師話我張張床推去你女朋友個面,我和林太兩張床就拍埋一齊,我雙手揸住技師對波,林太就望住技師幫我起机,出野個時真係正到不得了....未完得閒再續

引用:
原帖由 lukyuet 於 2015-4-30 12:10 PM 發表 查看引用來源
再來講一次以往的荒唐事,好多年前有一次在上水早收工,諗住上大陸偷跳揼個骨,一去到深圳出關撞到正一個老婆和我都認識的林太,這個林太是以前去旅行時認識的其中一個團友,心想大獲,林太問好耐無見去邊呀? ...
人妻加按摩,正!

樓主,請努力update!

等待楼主精彩報告!支持…

Support !

引用:
原帖由 lukyuet 於 2015-5-1 04:10 AM 發表 查看引用來源
再來講一次以往的荒唐事,好多年前有一次在上水早收工,諗住上大陸偷跳揼個骨,一去到深圳出關撞到正一個老婆和我都認識的林太,這個林太是以前去旅行時認識的其中一個團友,心想大獲,林太問好耐無見去邊呀? ...
嘩…起機的人不是你……都幾過癮下喎
師兄加油…一定有下文!

push

waiting update

thank you your report:smile_40:

你又望住人妻林太對波,點解唔揸埋佢呀?
佢擺明扭你刮啦。

前往最後回覆