上一頁下一頁
發新話題

知性的相遇 -> 浪漫的性愛 ->主奴的虐待 **有短暫驚喜**

收藏  |  訂閱
133  13.3k

引用:
原帖由 r6654c 於 2015-5-1 04:07 PM 發表 查看引用來源
期待師兄更多全祼相

相就有,不過睇反應先啦。

咁就等下先,師兄真幸福,有個咁掂的女奴

引用:
原帖由 r6654c 於 2015-5-1 07:18 PM 發表 查看引用來源
咁就等下先,師兄真幸福,有個咁掂的女奴

諗緊 update 篇文。不過,好似大家都只係想睇相咁:smile_45:

引用:
原帖由 Zodex 於 2015-5-1 10:46 AM 發表 查看引用來源

佢以前討厭 shaved 的...依家為左我,長期 shaved...
好軟熟,好滑...
又多水...真係好好屌:smile_13:
fantastic

fully support

引用:
原帖由 Zodex 於 2015-5-1 07:11 PM 發表 查看引用來源

好多人之前都睇到,我都只係幾分鐘前先 remove 相

師兄無睇內容,只搵相,當然搵唔到啦...
錯過左添

繼續支持你
我會耐心等

樓主 多d創意啦
我激發左你出post
但你要搵其他方法去刺激Ching 繼續係你度留言 而比佢地想要嘅野
唔係用番同樣手法 就做到同樣嘅效果

仲有要預左ching一堆問題
你都係男人 應該知 佢地諗咩

除非你係新黎引版

引用:
原帖由 theac 於 2015-5-1 08:07 PM 發表 查看引用來源
樓主 多d創意啦
我激發左你出post
但你要搵其他方法去刺激Ching 繼續係你度留言 而比佢地想要嘅野
唔係用番同樣手法 就做到同樣嘅效果

仲有要預左ching一堆問題
你都係男人 應該知 佢地諗咩
...
你好有經驗咁啵

引用:
原帖由 邪惡魔鬼 於 2015-5-1 08:11 PM 發表 查看引用來源
你好有經驗咁啵
唔好玩啦 我so far 出2個post
百幾頁 唔係一朝一夕架 小遊戲除左係我 唔想比人平白download
仲要我鍾意玩 又要對付好多唔聽話嘅師兄

引用:
原帖由 Zodex 於 2015-5-1 07:08 PM 發表 查看引用來源
:smile_30:
唔好客氣,師兄跟遊戲規則,當然有得睇啦。

我係唔鐘意 d 人唔睇 post ,一入黎就話無相
或者唔睇 post ,又問係咪 33c,係咪小毛等等
其實好多野,之前 reply 都講左
咁樣真係好唔專重

如 ...
無錯,我係有爬文㗎!haha…

引用:
原帖由 Zodex 於 2015-5-1 07:37 PM 發表 查看引用來源

諗緊 update 篇文。不過,好似大家都只係想睇相咁:smile_45:
唔係㗎!文章至係主菜,相片就係美麗的點綴,當然我都極之渴望睇相,圖文並茂就最正,鬼唔知上網咩片咩相都有得睇,但一切來得不真實ma~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆