上一頁下一頁
發新話題

曖...昧...過...後...! 目錄#1 全卷完 (更新01/05: #857, #858)

收藏  |  訂閱
891  197.9k

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-12 10:42 AM 發表 查看引用來源
I will make it asap, try to make it today before off, hehe
No rush !
Quality is the key

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2015-4-12 12:14 PM 發表 查看引用來源
你平時多唔多落PUB?
極少。

引用:
原帖由 Scoachp 於 2015-4-12 01:44 PM 發表 查看引用來源

No rush !
Quality is the key
i accidentally closed the words without saving, damn....need to re-type again.

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-12 03:00 PM 發表 查看引用來源
i accidentally closed the words without saving, damn....need to re-type again.
Gosh
This is the most terrible thing for a writer !
Shit shit shit

Nevertheless, you can justify yourself recalling the whole thing all over again ...:smile_44:
Not too bad ! Add oil

引用:
原帖由 Scoachp 於 2015-4-12 03:15 PM 發表 查看引用來源
Gosh
This is the most terrible thing for a writer !
Shit shit shit

Nevertheless, you can justify yourself recalling the whole thing all over again ...:smile_44:
Not too bad ! Add oil
都幾架...~!

都係嘅~!

多謝妳~!

我喺lobby 睇吓YouTube, 睇下IG, 睇下新聞, 10分鐘後, Line彈出黎, msg...頭幾句, 以為佢玩嘢,無乜嘢啦但幾句後, 我硬了- - -- - -
: “I saw him!”
: “Who?”
: “E.T.”
: “When?”
: “When I was changing clothes, shejust left now.”
: “Did she tell you something?kakaka”
: “Yup!”
: “Wooo…good, ok, you 5d come downand tell me la, hehe~!”
: “I’m still naked, I need some moretime.”
: “How many min leh?”
: “Depends on you~!”(咩呀???)
: “Takeyour time, I can wait.”
: (voice msg)“我好濕, 好想要~!!!”
點解無澄澄阿欣無啦啦會咁架呢? 咁就要講返少少晏晝d嘢先~! 都係我衰, 我教壞咗佢

4D,當玩到一個, (個箱入面係五面鏡,前後左右同埋頭頂, 膝頭以上係鏡, 滕頭以下係通窿,即係出面嘅人睇到我地d,個箱只可以容納1-2個人企入去的~! 如果都係聽唔明, 你地就幻想影貼紙相啦~!) Ok, 入到箱, 我同阿欣車車, 我將佢壓喺一邊,我兩隻手隔佢件衫, 揸咗佢波波一下我手痕玩嘢啫, 佢撥開我對手, 再車咗幾秒十秒到啦就出返去~!

跟住去到一個位, 係一個電話, 我又再次百厭地攞黎玩- - - - - -
: “, 阿欣, 妳今日濕咗未呀? 我硬咗呀, 唔信妳feel~!”
: “咪低能啦你~!”
: “妳未玩過?”
: “未囉唔會玩囉都唔真…~!”
: “咁自己一個自摸同有人喺隔離一齊自摸, 個感覺可能唔一樣呢?!”
: “有咩唔一樣?”
: “可能會好似妳俾人知,妳俾人發現妳自摸緊, , 佢偷睇妳唔到, 又掂妳唔到, 只可以靠聽去幻想妳個樣~!”
: “你試過呀? 好似好熟咁喎~!”
: “我唔會啦我寧願隔住個套都唔係隔住電話囉~!”
: “都唔知係咪?!”
: “呃妳做乜唧?!”

跟住離開4D, 5CiJung飲咖啡~! 個單人sofa闊過Starbucksd sofa, 我地本來係面對面坐嘅, 坐坐下, 阿欣坐埋過黎, 埃落我到~!同尋晚食雪糕格餅嘅情境差唔多, 都係我餵妳, 妳餵我分別只係今次我有撘佢膞頭,又掃下佢個頭, 又按下條頸, 我地時不時會偷偷地錫錫,會靜悄地咀咀, 會不禁地車車我地細細聲傾計, 過咗一陣- - - - - -
: “陣間去邊呀?”
: “而家開始日落, 今晚食韓牛吖?”
: “好呀…~!”
: “跟住去……………..”
: “………….”(佢無講嘢, 正係望住我個咀, 等答案)
: “…….汗蒸幕囉, 妳話想去嘛~!”
: “唔使啦~! 你尋晚先講完唔去, 你嗰到有得jakuchi ~!”
: “尋晚呢…ee, 小姐, 好似係今朝喎….haha~!(佢篤我額頭一下) okok, 尋晚尋晚~! 尋晚呢, 係浸今晚呢, 係蒸……唔同嘅, hehehe~!”
: “死咸濕佬~!”
: “點呀? 唔著衫話人咸濕, 而家著衫又話人咸濕~! 唔知邊個濕D 呢呵?”
: “d飲啦, 天黑嗱…~!”
: “妳壓住我, 我除咗錫同硬, 我做唔到其他嘢囉~!”

阿欣去廁所整一整嘢啦, 我就兩啖就飲完杯嘢了~!

待續……

講返酒店啦- - - - - -
欣: (voicemsg)“我好濕! 好想要!”
我: (voicemsg) “攪咩呀?”
欣: (voice msg) “我想試呀! 喺電話!”
我: (type msg)“OK, call u now.”
欣: (typemsg)“um.”

Line phone- - - - - -
我: “喂, 妳係咪瞓低咗?”
欣: “係~!”
我: “妳熄咗燈未?”
: “熄咗~!”
: “妳有閂窗簾嘛?”
: “閂咗嗱~!”
: “拉返開佢吖,而家天黑, 唔怕嘅~!”
: “,好呀~!”(佢打開窗簾)
: “對面有樓喎有無人睇到架?”
: “一定無~!”
: “!”
: “妳諗緊咩呀?”
: “頭先外星人話好羨慕我,因為佢睇到妳點對服侍我~!”
: “仲記唔記得我點摸妳呀?”
: “記得妳摸我胸…..”
: “~! 我係用手指公輕輕打橫摸妳咀唇先…”
: “跟住呢?”
: “跟住我反手用手指背, 手指向下, 掃落妳事業線…”
: “之後呢?”
: “去到胸圍邊, 就打橫SIP入去妳胸圍入面, 用指甲橫掃妳乳頭, 去中指同食指中間時…”
: “點呀?”
: “就用中間同食指夾妳粒LIN….同時另一隻手就伸去後面除妳BRA~!”
: “咁我使唔使幫你架?Hm?”
: “咁又唔使我而家喺LOBBY~!”
: “你唔想咩? ?”(佢透氣聲,開始有D唔同)
: “我而家無辨….…..~!”(扮辛苦嘅聲)
: “咁咪好頂囉?”
: “係頂爆, 非常之頂我都轉咗幾次腳啦~!”
: “我好濕呀….我想要呀……我隻手喺下面….”
: “我頂~~~~~~”
: “有人好慘慘噢….…..um……..”
: “妳似係想折磨我咁喎…”
: “咁你諗緊咩呀?”
: “我諗緊我飛上去, 打爆妳個窗口, 入去捉妳!”
: “捉我去邊呀?...…..!”
: “唔係去邊係做乜~!”咁你捉我做咩呀?”
: “捉住妳對手, 強吻妳條頸,落去對波…..跟住….“(佢截斷我說話)
: “想唔想知我有幾濕呀?”
: “未去到好濕囉~!”
: “你又知?”
: “因為我隻手未掂妳囉…”
: “懶醒…!”
: “如果唔係,妳頭先飲咖啡嗰陣就唔會咁嘛啦~!”
: “你點知架?”
: “我叻囉~!”

一番互相挑逗, 氣勢上互不相讓,佢引下我, 我引下佢……之後佢突然cut咗我線…..幾秒後, send 咗一句“1020”, 我緊係即刻撘lift 啦搵佢啦~!

上到去, 道門開咗dd, 只留返少少門隙,但唔覺入面有光, 我敲敲道門- - - - - -
我: “欣欣~!”
欣: “入黎啦, 傻佬~!

我打開道門, 真係熄晒燈得對面樓d我第一眼緊係望床啦,但唔係好睇得清原來佢…..

待續……

正,超引人!

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2015-4-12 06:57 PM 發表 查看引用來源
正,超引人!
佢引人好多...又話未玩過, 但又好似識玩咁....hahaha:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆