上一頁下一頁
發新話題

知性的相遇 -> 浪漫的性愛 ->主奴的虐待 **有短暫驚喜**

收藏  |  訂閱
133  13.3k

小肉腩含主人條九,小尖波彈她乳頭笑呵呵,小毛系愛小西,33c的女奴?

引用:
原帖由 Zodex 於 2015-5-1 10:41 AM 發表 查看引用來源
我家淫奴感謝各有回覆支持的師兄,昨晚拍了好幾張全裸照片。
但是,因為「看的人多,支持的人少...」
實在有點失望

也許,還是不公開了?
還是,只pm給有回覆的師兄???
有什麼意見?
我一向都有回覆啊。。。。。

引用:
原帖由 Zodex 於 2015-5-1 10:49 AM 發表 查看引用來源

因為你無食偉哥既需要?:smile_44:
哈哈……樓主都幾風趣幽默,唔怪得可贏得美人歸,仲可以玩咁多唔同刺激遊戲,羨慕啊!期待繼續多多分享,感謝~

引用:
原帖由 Zodex 於 2015-5-1 10:53 AM 發表 查看引用來源

你就想!?眼看手勿動,佢只屬我的!

如果你o係墨爾本,比你觀戰又點話?
但係有得睇,無得食...可能仲慘:smile_39:
咁佢咪一路睇一邊打飛機囉!hehe…

引用:
原帖由 Zodex 於 2015-5-1 11:02 AM 發表 查看引用來源
忽然驚喜???:smile_13:
賤貨跪地求肉棒...要主人狠狠的玩弄她空虛的淫穴
這是她為大家自拍的...

暫時公開完畢:smile_44:
樓主,我一向有支持,只是錯過了,可pm給我欣賞嗎?先行感謝~

晏起身GE乜都睇唔到:smile_o03:

支持師兄
#16嗰張真心起
PM下我#33嗰張相ok?

I mean #39嗰張
引用:
原帖由 handsomeprice 於 2015-5-1 01:59 PM 發表 查看引用來源
支持師兄
#16嗰張真心起
PM下我#33嗰張相ok?

引用:
原帖由 sam7211 於 2015-5-1 12:39 PM 發表 查看引用來源

我一向都有回覆啊。。。。。

引用:
原帖由  於 2015-5-1 12:43 PM 發表 查看引用來源

哈哈……樓主都幾風趣幽默,唔怪得可贏得美人歸,仲可以玩咁多唔同刺激遊戲,羨慕啊!期待繼續多多分享,感謝~

放心,如果 PM  一定會有你份:smile_44:

引用:
原帖由 anson51613 於 2015-5-1 12:58 PM 發表 查看引用來源
晏起身GE乜都睇唔到:smile_o03:
早起的鳥兒有蟲吃:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆